Partysteder i sommer 2023 i Gdansk!

Hei, festdeltakere! Foran oss ligger varme, ferienetter, og det betyr bare én ting: det er på tide med de beste festene i sesongen! I dag vil jeg presentere dere for topp 5 steder å besøke i ferien 2023! La oss starte!

Bildet: Adobe Stock

100CZNIA

Et ekte paradis for elskere av elektronisk musikk og galskap. 100cznia er en nattklubb som garanterer fantastiske visuelle og lydopplevelser. Deres sommerfestkalender er full av opptredener fra de mest kjente DJene, så alle vil finne noe for seg selv her.

 

Ulica Elektryków

Ulica Elektryków er et sted hvor du finner mange klubber, puber og barer. Alt du trenger for full lykke! Viktigst av alt, alle feststeder er nær hverandre, noe som gjør det enkelt å bevege seg mellom dem. Perfekt for de som ikke liker å bli på ett sted!

 

Moloteka

Moloteka er et av de mest populære stedene for feriefester. Det er en sommerklubb med utsikt over havet, som garanterer fantastiske øyeblikk under soloppganger og solnedganger. Her finner du både dansende elektronikkelskere og de som foretrekker å slappe av på stranden.

 

Prosjekt Brzeźno

Prosjekt Brzeźno er et unikt område som kombinerer både stranden og flere barer og klubber. Det pulserende distriktet tiltrekker seg folkemengder av festglade mennesker. Bassengfester, sportskonkurranser, liveopptredener og flott musikk – hva mer kan du ønske deg?

 

ScrapYard

En litt annen atmosfære enn de andre stedene på listen, men ikke mindre interessant! ScrapYard er et kreativt rom der alternative fester og konserter finner sted. Alt dette i en industriell setting, som gir stedet en unik karakter.

 

Dette var min topp 5 liste over feriefeststeder for sommeren 2023! Hvilke av dem planlegger dere å besøke? Planlegg ferien din i dag for ikke å gå glipp av de beste festene i sesongen!

Noen bilder i innlegget er delt fra forskjellige Instagram-kontoer. Klikk på bilder for å se Instagram-profiler. 

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top