Familia Marco Polo – Hjemmekoselige smaker av polsk mat i hjertet av Sopot

Reklame |

Polsk mat har lenge vært kjent for sine mettende, smakfulle og hjertevarmende retter med en lang og rik historie. I hjertet av Sopot finner vi Familia Marco Polo, en restaurant som serverer deilige smaker fra det polske kjøkkenet og tilbyr et innbydende miljø for både lokale og besøkende.

 

Historie

Familia Marco Polo ble etablert av Bogdan Kietliński, som tidligere jobbet sammen med den populære restauratøren Magda Gessler. Med over 10 års erfaring i bransjen, har eierne og deres sønner, som også er kokker, sammen med et dedikert team skapt et familievennlig sted fylt med lidenskap og varme.

 

Mat og drikke

Spesialiteten til Familia Marco Polo er polsk mat med internasjonale innslag. I menyen kan gjestene smake tradisjonelle polske retter tilberedt på en autentisk måte, samt et utmerket utvalg av viner. Det er verdt å prøve den velsmakende schabowy med stuet kål (kapusta zasmażana) og poteter med dill. Dette er noe som for meg er typisk polsk. Restauranten er også kjent for sin sjømat og velsmakende desserter, som jordbær med eggedosis (kogelmogel) og vaniljeis. Det ser kanskje litt rar ut, men vil definitivt overraske deg med sin gode smak.

 

Arrangementer

Familia Marco Polo er et ideelt sted for både familie- og firmaarrangementer. Ønsker du å arrangere jubileum, bursdag, dåp eller julebord? De er klare for enhver anledning. Deres åpenhet og individuelle tilnærming til hver gjest gjør det mulig å organisere uforglemmelige arrangementer.

Familia Marco Polo har plass til opptil 50 personer, men i cocktail form kan de betjene opptil 70 gjester. Ved ett bord er det plass til maksimalt 26 personer. De kan tilby et menyvalg som passer til alle ønsker, fra utsøkte retter med full servitør service til en buffet. De tilbyr også kunstnerisk (DJ, musikkgruppe) og blomsterdekorasjon.

 

Beliggenhet og atmosfære

Restauranten ligger i et fredelig område, bare 500 meter fra Sopot-moloen. Den koselige innredningen og den hjemlige atmosfæren skaper et innbydende miljø hvor gjestene føler seg som hjemme straks de går inn. Familia Marco Polo skiller seg ut på Sopots gastronomiske kart, takket være sin deilige mat, høflig service og fantastiske atmosfære.

 

Familia Marco Polo i Sopot er et must-visit for de som ønsker å smake på polsk mat og oppleve en vennlig atmosfære. Med sin lange tradisjon, deilige retter og innbydende miljø, er det et hyggelig sted for alle som besøker byen. Uansett om du er ute etter en rolig kveld eller en spesiell anledning, vil Familia Marco Polo overgå dine forventninger og gi deg en uforglemmelig opplevelse.

 

Bordbestilling:

Du kan bestille et bord på engelsk via telefon: +48 660 709 175

 

Familia Marco Polo 

Adresse:

Grunwaldzka 25

81-751 Sopot

Polen

Åpningstider:

Hver dag fra 13:00 til 23:00

Nettside

Facebook

Instagram 

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 744

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top