Frisør i Gdansk – Balmain Hair Extensions hos Jacques Andre

 

Drømmer dere om pene, tykke og skinnende hår? Da er det på tiden å tre den drømmen i livet. I bare 30 minutter kan du få fantastiske hår – hos Jacques Andre i Gdansk er det mulig, takket være Balmain Hair Extensions og vårt rabattkode 🙂

 

Siste uke besøkte vi Jacques Andre i Gdansk (Galeria Baltycka kjøpesenter, +1 etasje). Kollegaen vår, Marysia, ønsket å få glamurøs hår og mer volum. Marysia har vakre lyse hår med ombre og det viste seg å være ganske lett å tilpasse hair extensions farge til hennes egne hårfarge.


Balmain Hair metode

Balmain Hair er naturlige som bestilles i Nederland. Man kan velge mellom tre lengder, 25, 40 og 60 centimeter. De koster 60, 100 og 160 zloty per en hårcartridge med 5 hårstrå hver (en strå veier ca. 4 gram).  De korteste er beste hvis dere vil få større volum, 40 og 60 centimeter lange fungerer som extensions.

Hårene settes på hodet ved bruk av keratin. Metoden ødelegger ikke hårene. Keratinfester er små og komfortable, dere skal ikke kjenne at det er noe på deres naturlige hår. Det er også mulig å lage frisyrer som ponytail, og ingen skal se at dere har hair extensions.


Fargeutvalg er faktisk enormt, Jacques Andre tilbyr farger fra veldig lyse, platina, varme blonder, brune, svarte og til og med røde!

Føning og styling

Dere må huske å holde hårføner ca. 30 centimeter  fra hodet og husk på å ikke utsette keratinfestene for direkte varme. Om du har veldig lenge hårene tørk og vask ikke dem med hodet vendt nedover.

Farging og bleking

Siden Balmain Hair er naturlige, du kan farge og stilisere dem lett. Bleking anbefales ikke.

Hårpleie

Hårbehandling etter Balmain Hair metode er enkelt. Det er best å velge en naturbørste. Dere kan bruke vanlige kosmetikk, men det anbefales å velge profesjonelle produkter fra Balmain som kan kjøpes hos Jacques Andre. Kosmetikkene har en vakker duft, er effektive, og gjør at hårextensions holder seg lengst mulig. Prisene er:

Sjampo – 95 zloty (ca. kr 190)

Hårmaske – 120 zloty (ca. kr 240)

Serum – 75 zloty (ca. kr 150)

Børste med villsvin bust – 100 zloty (ca. kr 200)

 

Dere får 20% rabatt på børsten om dere velger hår extensions hos Jacques Andre.


Værihet og fjerning

Hårene kan vare 3-4 måneder. Fjerning av håret, ved bruk av en spesialverktøy som melter keratin er lett, og koster kun 60 zloty (sammen med hodemassasje og hårvask).

Extensions til engangsbruk

Vil dere endre utseende deres bare for en dag? Det er også mulig! Jacques Andre tilbyr midlertidlige hair extensions (hårstrå og lugg) i forskjellige farger og lengder. De settes på hodet ved bruk av et klips. Det er bare å spørre om dem via epost eller på plass.

Effekten

Marysia fikk til sammen 6 hårcartridges. Behandlingen varte i bare en halv time, og hun betalte til sammen 360 zloty (ca. kr 720) . Har dere mer hår kan behandlingen ta opp til en time. Dere kan se bildene før og etter behandlingen nedenfor.

 


Marysia trives veldig godt i sine nye hår og er fornøyd med effekten 🙂


Timebestilling

Vi har snakket med manageren, Marta, og hun sa at det er best å bestille besøket på forhånd og sende et bilde av deres hår. På den måten de kan tilpasse best mulig farge. Noen ganger er det nødvendig å bestille hårene fra Nederland, og da er det best å bestille en time ca. 2 uker tidligere. Har dere noe spørsmål om Balmain Hair metoden, så er det bare å skrive e-post til [email protected].

Husk at Jacques Andre er den eneste salongen i Trippelbyen som tilbyr Balmain Hair Extensions!


Vi har en spesielt rabattkode til våre lesere! Dere får 5% rabatt på hår extensions hos Galeria Baltycka! Det er bare å bruke kode BALMAIN RABATTKODE ved bestilling av time.


Agnieszka har også funnet sin hårfarge 🙂

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

14 thoughts on “Frisør i Gdansk – Balmain Hair Extensions hos Jacques Andre

 1. Vinterklær til baby/barn i Gdansk? Er kvaliteten like bra som i Norge og er det mye utvalg av ull,ytterklær og vintersko?

 2. Anonym: Hei! I Gdansk finner du masse vinterklær for barna, og produkter av turistiske firmaer er billigere enn i Norge. Kvaliteten er det samme som i Norge, siden det samme firmaer selger sine varer her. Du kan sjekke Galeria Baltycka, Manhattan og Riviera for butikker.

 3. Jeg har faktisk aldri sett en butikk i Polen som selger ulltøy, det er jo ikke vanlig i Polen å bruke ull .Vet dere om en butikk ? hva heter den? Tror ikke at det finnes et land som selger bedre ull kvalitet enn Norge 🙂
  Hilsen 🙂

 4. Hei! Så glad jeg fant bloggen deres! Utrolig kjekt når man skal til Gdansk 🙂 Hva er ca pris for vanlig klipp for dame? 🙂

 5. Agnes: Hei! Det så jeg ikke heller for å være ærlig. Slike butikker finner du kanskje i fjellområde (Zakopane osv.), men disse vareene er vanskelige å få tak i nord. Jeg har ingen peiling på kvaliteten slike ting har, beklager for jeg er ikke veldig hjelpsom! Her er lenkene til tre butikker som selger ullprodukter, du skal kanskje se på dem litt 🙂 http://www.welnianewyroby.pl/index_eng.html
  http://www.dobrawelna.pl/
  http://www.merino-polska.pl/oferta,wyroby-z-welny-merynosa,40.html

 6. Hei.
  Leser så mye om rabattkoder, så jeg lurer, har dere rabattkode for hair extentions også?😊

 7. Grete: Hei! Ja, slik som vi skrev på bloggen, får du 5% rabatt på hair extensions 🙂
  *Dere får 5% rabatt på hår extensions hos Galeria Baltycka! Det er bare å bruke kode BALMAIN RABATTKODE ved bestilling av time.*

 8. Hei:)
  Tok Marysia vanlig hair extensions eller tok hun “clips”? Var prisen med rabattkoden? 🙂

 9. Vanessa: Hun hadde vanlige extensions og jeg husker desverre ikke om hun betalte med rabatt, men koden gjelder fortsatt, der er bare å si ifra at du vil bruke den 🙂

 10. Hei! Vi er en jentegjeng som drar ned til Gdansk i midten av Juli – og vi vil veldig gjerne finne de vintagebutikkene hvor man veier klær!? Har vært der to ganger tidligere, men sist jeg var der fant jeg ikke igjen til butikkene 🙁 husker en STOR en i Gdynia, men fant ikke igjen. Har du noen tips? Adresser? 🙂 🙂 🙂

 11. Hei, har prøvd å finne noen som har clip-on hair extension i Sopot/Gdansk/Gdynia til min datter, men ikke funnet noen enda. Kjenner dere til noen? Har prøvd å ringe Jacques Andre på Galeria Baltycka, men de hadde ikke dette. Ringte også Dorota på Klif i Gdynia, men jeg tror ikke de forsto hva jeg var ute etter.
  Takknemlig for svar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top