Limo utleie i Gdansk, Sopot og Gdynia

Innlegget er sponset

Dere ofte skriver til meg at dere har lyst til å organisere en fest i Polen, for eksempel et utdrikningslag eller en bursdagsfest. Gdańsk, Gdynia og Sopot tilbyr mange forskjellige steder hvor dere kan feste på, men hva med transport? I dag skal jeg skrive om en perfekt løsning, nemlig Hummer Limo. Hvis dere liker å reise med stil, da er denne idéen helt perfekt for dere 🙂

Hummer H2 er den største limousinen som gir høyeste kvalitet og prestisje blant slike bilene. Hvis dere reiser til Polen for å feste og vil gjerne besøke flere klubber eller restauranter i Sopot, kan det være en flott idé for en førfest. Mange utleier Hummer 2 når de organiserer en fest eller vil bare ta en tur fra flyplassen til hotell. Derfor kan det være et flott alternativ for en vanlig taxi.

Det er en nydelig bil hvor man kan slappe av på med en glass champagne, snakke, høre på musikk og rett og slett ha det gøy. Limousinen er ment for 8 personer, så du kan ha en liten fest der inne sammen med dine nærmeste, og en erfaren sjåfør skal kjøre med dere der hvor dere vil 🙂 Det finnes komfortable sofaer, klimaanlegg og diskolys der, så flott atmosfære er garantert 🙂 Forresten, prisen inkluderer en Cava-flaske som dere kan kose dere med 🙂 Det er også tillatt å ta med dere deres egen alkohol og forskjellige drikkevarer.
 

Hva mer bør dere vite? Først og fremst, det er ikke mulig å ta med seg flere enn 8 personer. Én time i limousinen koster 500PLN, og dere bør helst bestille tjenesten minst 24 timer før festen. I limoen kan dere høre på deres favorittmusikk som dere kan ha på en minnepinne eller spille den via blåtann. Lydsystemet der inne er meget bra!
 

Vel, nå er det bare å reise til Gdansk, bestille Hummer H2 og ha en liten fest! 😉 Kos dere masse i Gdansk og hvis dere er interessert i tilbudet, kan dere lese mer her: http://www.hummer.limogdansk.pl/en/

Se video her:

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg