Bruktbutikker i Gdańsk, Warszawa og Kraków

Vi ser at dere viser en viss interesse for bruktbutikker når dere besøker Polen. Derfor skriver vi i dag en liten liste over bruktbutikker i de tre større byene som blir mest besøkt av turister. Det er selvfølgelig masse flere bruktbutikker enn det vi nevner i innlegget, så på slutten finner dere lenker til fulle lister.

Bildet er hentet fra fotolia. 

En tur gjennom bruktbutikker i Polen kan oppleves som en skattejakt! Når man leter godt kan man finne alt mulig fra vintage klær og gjenstander til merkeklær, og dette til en meget rimelig pris.

Noen av butikkene selger klærene med pris per stk, noen andre velger å selge klær med pris per kilo eller begge løsningene. Klærene er dyreste på leveringsdagen da de er ‘’nye’’ i butikken, etter noen dager går prisen betydelig ned på det som ikke ble solgt de siste dagene.

Bildet er hentet fra fotolia.

VIVE Profit

VIVE profit er en kjede med ca. 40 store bruktbutikker over hele Polen. Der er det mulig å kjøpe klærene per stk, og den siste dagen før sortiment bytte (varene byttes hver 7 dag) kan man kjøpe klærene i poser. Det er fire størrelser på posene, den minste koster 29,99 PLN og den største 249 PLN. I posen kan man putte så mye klær som man får plass til. Klærene i butikken er importert fra Tyskland.

Adresser:  aleja Grunwaldzka 211, Gdańsk (nytt sortiment på fredager)
Warszawska 69, Gdańsk (nytt sortiment på onsdager)
En liste over butikker i andre byer finner dere HER.

Fuks

Denne butikken importerer klær fra Irland og England. Full sortiment bytte skjer også en gang i uken (på onsdag).Deretter går prisen ned med 10%, 30%, 50% de neste dagene og til slutt selges alt for 3-5 PLN per stk.

Adresse: Rakoczego 17, Gdańsk

Stylownia

Denne bruktbutikken er liten, men er anbefalt av Gdańsk sine beboere da man kan alltid finne noe for seg selv. Her oppdateres sortimentet hver mandag, men i løpet av uken kommer det også noen nye varer. På fredag er det 50% på varer med svart prislapp.

Adresse: Świętojańska 67, Gdańsk

Odzież na wagę

I denne butikker kommer det stadig nye varer på plass av de solgte. Ellers hver 3 uke på mandag skjer det full sortiment bytte, og en uke før sortiment bytten er det salg. Bortsett fra klær finner du i butikken noen små ting til huset som glass, gardiner, og diverse. Det finnes 7 butikker omkring i Warszawa da de eies av kjeden GAMMA.

Adresse: Grójecka 81/87, Warszawa
Adresser til de 6 andre butikkene finner dere HER.

Ciuchy i nie tylko

Denne bruktbutikkens navn kan oversettes til ‘’Klær og ikke bare’’. Så selvfølgelig finner dere der ikke bare klær, men også masse diverse dill og dall. Sortiment bytte skjer annen hver uke, men man kan fortsatt finne noe spennende der.

Adresse: pasaż Ursynowski 11, Warszawa

 

Humana

Humana er en kjede med flere butikker i Warszawa. Det som er spesielt med den er at pengene fra salget går til forbedring av helse og utdanning situasjonen i slike land som Afrika og Asia. Prisen på nytt sortiment ligger på 17 PLN og deretter går nedover fra dag til dag. Siste dagen koster ting kun 2 PLN. Det nye sortimentet kommer annen hver uke.

Adresser:
-Targowa 66, Warszawa
– al. Jana Pawła II 36, Warszawa
– Dobra 4, Warszawa
– Grochowska 258/260, Warszawa
– Targowa 41, Warszawa

https://www.instagram.com/p/Bul5fMOnJ1T/

 Flaming

Denne bruktbutikken sies å være en av de beste i Kraków der man kan finne de beste perlene. Her finner veldig unike klær som skiller seg ut fra det som man kan finne i typiske klærkjeder.

Adresse: Starowiślna 16,29 og 38, Kraków

View this post on Instagram

Starowiślna 38 & Starowiślna 37 #newdrop

A post shared by Flaming Vintage Shop (@flaming_vintage_shop) on

BIGA

BIGA er en kjede med bruktbutikker over hele Polen.  Bare i Kraków er det 5 butikker, men under finner dere adresse til den best vurderte. På denne butikken finner dere klær, tekstiler og tilbehør. De har også noen outlet klær og sortimentet oppdateres hver dag.

Adresse: Wrocławska 26, Kraków

Liste over alle butikker finner dere HER.

 

Ciuchy

Denne butikken har også flere lokalisasjoner. Under finner dere adresse til den mest populære med gode anmeldelser. Butikken har nye varer hver dag og de selger klær både med prislapper og på kilosalg.

Adresse: Józefa Elsnera 3, Kraków

 

En liste over flere bruktbutikker i Gdańsk, men også Sopot og Gdynia finner dere HER.

En liste over flere bruktbutikker i Warszawa finner dere HER.

En liste over flere bruktbutikker i Kraków finner dere HER.

 

Bildene i innlegget er delt fra forskjellige Instagram-kontoer. Klikk på bilder for å se Instagram-profiler. 

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top