Et sted for adrenalin elskere – PitStop Gdańsk

 Vi har allerede snakket om pit stopp i Gdansk på bloggen (post kan bli funnet her ), men fordi dere ber ofte om atraksjoner i Tri-City, og den store utendørs gokartbane er nå åpen, så vi tenkte å minne deg om dette spennende sted!

Jeg kan ærlig si at PitStop er et sted hvor du ikke kan kjede deg. De har mange attraksjoner, så store og små kan finne noe for seg selv. Men det er en ting som Pit Stop egentlig kan skryte av. Det er nemlig et eksternt løp for go-carten, som er den største bane i Trippelbyen! Sporet har et areal på 6 800 kvm, 600 kvm og har en gjennomsnittlig bredde på 8 m. Meg og Kasia var der for å se, og tallene lyver ikke, det er veldig stort!

 

 

 

Veien utenfor er utstyrt med 35 stykker bensinkartong med en styrke på 9 km, det er også 2 doble tandemgasser, men også Juniorgokarter har sett det minste at de er over 4 år, kan også ha det gøy!

 

Hvis du vil vite den såkalte vinden i håret ditt, er dette noe for deg. Kjør med venner / familie eller bare nyt tiden din og følg adrenalin som stiger i blodet! 

Hvis du har en bursdagsfest eller selskapsselskap, er dette det perfekte stedet. Go-kartsporet er tilpasset slik at enda 16 go-karts kan kjøre på banen samtidig!
Det er ikke nødvendig å reservere en tonehøyde. Men hvis du vil unngå ventetider i tilfelle alle kortene tas bort, kan du bestille på forhånd. 🙂 Dårlig vær? Ikke noe problem! Du kan alltid prøve det indre sporet med elektrisk gjess. Det er sannsynligvis litt mindre, men det er utstyrt med en stor LED-skjerm som viser livehastighetsmålinger. Til slutt skrives disse utskriftene slik at du kan sammenligne dem med andre, eller husk din CD, så du kan slå den neste gang! 


Tror du at det største go-kartløpet i Trippelby var det eneste du kan skryte av? Nei, det er ikke alt. I Pitstop finner du også en elektronisk paintball arena med et areal på 750 m² og den største i Polen! Spillet kan bli deltatt av opptil 14 personer, så det er verdt å feire en bursdag eller organisere en bursdagsfest. 🙂

Ønsker du å se Energa Gdańsk stadion fra et annet perspektiv? Zipline er svaret! Ziplinjen er 200 meter lang og lar deg være 30 meter over fotballbanen. Dette er en annen opplevelse som du vil huske lenge!

Det er noe barn elsker å gjøre: hopp! Trampoliner tillater dem å hoppe enda høyere, men også prøve forskjellige triks. Selv de små over 3 år kan ha det gøy der. Husk imidlertid at det ikke er noen aldersgrense. Voksne er også velkommen til å ha det gøy! 


Nå er det også en ny attraksjon kalt Play Ground Arena . Det er en lekeplass hvor barn kan bo og passe på dem mens voksne kan gå og nyte andre attraksjoner! Nettstedet har nesten 1500 m2 og tilbyr attraksjoner som en tropisk skog, piratskip, sykkelsti og mye mer! Stedet er utstyrt med en spesiell sone for barn under 3 år, bygget av fargerike blokker, med forskjellige tunneler og et basseng med baller. 🙂Så du lurer på hvor du kan finne alt? Alt er på et sted rett ved siden av Energa Gdańsk stadion (på 1 Pokolenie Lechii Gdańsk Street) . Det er en bygning som er vanskelig å overse, så det er veldig lett å finne det! 🙂


 

Vil du vite mer? Besøk nettsiden. Det er også på norsk. 🙂

Nettsted:  http://pitstop-gdansk.pl/nb/
Facebook:  facebook.com/pitstopgdansk

Tlf. Place. Reservasjoner:
Utendørs: 731-38-38-38
Fun Arena: 733-870-870
kontaktskjema på norsk:  http://pitstop-gdansk.pl/nb/bedriftskunde/

Se kartet HER .  

Stillingen er sponset

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top