Tannlege i Gdansk – smertefri tannbehandling hos Dentineo

 Vi vet at det ikke er lett å velge et riktig tannlege i utlandet. Dentineo er en av de klinikkene som vi anbefaler på det sterkeste!

 

Det er en liten klinikk som eies av supersnill dr Adam Bielawski. Han er utdannet tannlege ved Det Medisinske Universitetet i Gdansk. Sammen med Ewelina og Krzysztof fra Dental Travel Gdansk, som vi har skrevet om i dette innlegget, besøkte vi han i hans klinikk. Han fortalte oss mye om sin jobb.

Hele gjengen under besøket

Legg merke til at vi aldri anbefaler tjenester som er ikke verdt å anbefale! Adam er en dedikert lege som har deltatt på ulike kurs og seminarer innen tannbehandling. Bare se på veggen med sertifikater han har – helt utrolig! Hans spesialfeltet er implantologi og estetisk protetikk.


Adam Bielawski med sine sertifikater 🙂

Smertefri tannbehandling 

Dere spør oss ofte om smertefri tannbehandling. Vi har noe til alle som er redd for sprøyter! Dere kan nå bli kvitt din tannlegeskrekk fordi hos Dentineo brukes det noe helt innovativt nemlig Quick Sleeper systemet.

 

I stedet for vanlig sprøyte bruker tannlegen stikket som doserer bedøvelsen slik at du ikke føler smerten i det hele tatt. Quick Sleeper bedøvelsen er helt smertefri og stressfri. Adam sa at pasienter som oftest vet ikke at de allerede fikk bedøvelsen.

Quick Sleeper er en av det nyeste systemet som kan brukes i alle slags behandling. Det anbefales spesielt for barn og alle som er redd for sprøyter.

 

Hvorfor velge Dentineo?

Hvis du trenger få fikse tenner på en bra og billig måte anbefaler vi å velge Dentineo. Adam er fantastisk faglig dyktig og meget dedikert lege. I sitt arbeid bruker han de nyeste metoder og teknologier f.eks. et spesialistisk dental mikroskop. Enhver pasient får beskrivelsen av tannbehandlingen med bilder og  en kompleks behandlingsplan. Adam bruker Smile Design teknologi som la deg se et prosjekt av din nye smilen på bildet og modellen.

 Særlig personer som har kjempestore problemer med tannlegeskrekk og gruet seg alltid i forkant av et tannlegebesøk bør bestille en time dit.  Klinikken ligger bare 15 minutter kjøring fra Lech Walesa flyplass og 15 minutter kjøring fra Gdansk sentrum. Alle ansatte hos Dentineo snakker engelsk.

Det er også verdt å nevne at man kan få refusjon fra HELFO for tannbehandling i Polen og at på klinikken får alle nødvendige skjemaene fyllt ut.


Hvilke behandlinger Dentineo tilbyr?

Dentineo er ikke bare neste vanlig klinikk som skal ta være på hull i tenner. Adam er av de få eskpertene som driver med endodontisk behandling han bruker mikroskopet for. Hos Dentineo får du alle slags tannbehandling fra tannbleking til komplekse prosedyrer som implantater.

 

Implanteter

Implantat behandlingen er svært rask hos Dentineo. Etter at du har avtalt at du vil ha implanteter, skal tannlegen forberede dine nye tenner og sette dem rett etter den ødelagte tannen ble trukket ut. Du skal ikke vente med hull mellom tennene for et par dager før du kunne smile bredt igjen J Materialer han bruker er på toppkvalitet. Hos Dentineo kan dere skaffe seg også kroner som forankres på implantater.

 


 

Estetisk protetikk

Her du en drøm å få hvite, jevne og vakre tenner? Er du under riktig adresse da. Dentineo skal ordne alt innen estetisk protetikk og estetisk tannbehandling (f.eks. bleking og forberedelse av fasetter). De kan også skifte dine gamle fyllinger som ikke lenger ser godt ut for nye hvite keramiske fyllinger. Husk at det å bare sjekke tenner er gratis.

 

Litt om estetisk medisin

Vi får av og til spørsmål om estetisk medisin, men kunne ikke anbefale noen konkret, siden vi er ikke kjent med den bransjen. Nå fikk vi vite at Adam har stor erfaring innen kosmetiske behandlinger som fylling ut av rynker og leppeforstørrelse med hyaluronsyre. Han tilbyr behandlinger på høyest kvalitet, dere kan være sikre på at alt han gjør kommer til å bli gjort på den beste mulige måten.

Kontakt

For å få kontakt med Dentineo skriv epost: [email protected] eller ring: 884 084 034.

Dere kan også sjekke Dentineo nettsiden for detaljer og priser.

Ta gjerne kontakt med oss via e-post ved spørsmål om klinikken Dentineo eller skriv ditt spørsmål i kommentar 🙂

 


Koselig venteværelsen


 

Marta og Agnieszka

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

2 thoughts on “Tannlege i Gdansk – smertefri tannbehandling hos Dentineo

  1. Hei, jeg har vært hos Dentineo og Adam, og har bare godord å si. Har fått et fantastisk smil etter å ha både skifter ut kroner og fått nye. Kan anbefales på der sterkeste. Mona

  2. Besøk Polen: Hei Mona! Vi gleder oss mye at du valgte Dentineo og er fornøyd med resultater 🙂 Håper at du kommer tilbake til Gdansk snart. Hilsen, Marta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top