X-Lase Plus laserbehandling hos Jacques Andre

Jacques Andre manageren inviterte oss til å bli kjent med deres nytt teknologi som brukes nå i Jacques Andre SPA salong på Elzbietanska gata i Gdansk. X-Lase Plus laser fra Biotec Italia er en sertifisert medisinsk diodelaser som tilbye masse muligheter vi kommer til å skrive litt om i denne artikkelen 🙂

Laseren en en helt ny teknologi som tilbyr flere effektive kosmetiske behandlinger og gir gode efekter i kort tid. Jeg har snakket om muligheter som X-lase Plus gir med Kasia. Hun er utdannet kosmetolog og har mastergrad i kosmetologi. Hun har en lang erfaring med laserbehandling. Hun har jobbet som kosmetolog i 8 år. Hos Jacques Andre er det også Iza og Ania som er spesialister innen laserbehandling.

Kasia fortalte oss om den nye teknologien X-Lase Plus 🙂

Behandling i flere områder

Det finnes en rekke områder laseren brukes i. Det er ikke bare hårfjerning som X-Lase Plus egner seg til. Plages du av rynker eller pigmentflekker og solskader i huden? Les videre 🙂

X-Lase Plus er ISO 9001 og ISO 13485 sertifisert medisinsk laser og har tre erstatningshoder som brukes til ulike typer behandling: diod laser brukes til hårfjerning, Nd:YAG brukes til blant annet rynkebehandling og CPL brukes blant annet til akne behandling. Vi vil ikke gå inn i tekniske detaljer med du kan lese mer på nettsiden.

Slik ser utstyret ut:)

Her er det noen av de behandlingene X-Lase Plus brukes til:

Rynke behandling

Laserbehandling reduserer fine linjer, mindre rynker, porer og og gjør dypere linjer mykere Laserbehandling kan godt brukes i stedet for Botox eller hyaluronsyre injeksjoner. Laser er mye tryggere enn Botox og andre kjente metoder mot rynker. Effekt er mer langvarige og ser naturlig ut. Ved hjelp av laserbehandling fornyes huden, og hudceller danner nytt kollagen. Denne prosessen skjer gradvis opp til 6 måneder etter behandlingen.

Fjerning av pigmentflekker

Laserbehandling er en god løsning mot uønskede pigmentflekker. Med X-Lase Plus kan man effektivt og trygt fjerne pigmentflekker og solskader fa ansiktet og andre kroppsdeler.

Hårfjerning

Diodelaseren fjerner uønsket hår rask og mer behagelig enn tradisjonelle hårfjerningsmetoder. Ikke bare mørk men også grått og blond hår kan fjernes effektivt med denne metoden.

Akne behandling

Kasia fortalte meg at laseren gir meget gode resultater også mot akne. Man kan ta intensivt behandling i løpet av en helg (to behandlinger) å si første resultater med en gang!

Laser mot rødming

Laseren fjerner sprengte blodkar og rødhet i ansiktet i kort tid.

 


Den smilende dame på bildet er Kasia som forteller om X-Lase Pro muligheter 🙂

Hvordan foregår behandlingen?

Kosmetolog vil først gjennomgå en samtale om mulige kontraindikasjoner, undersøke huden og gi deg råd om valg av behandling. Selve behandlingen er ikke spesielt smertefull og tidskrevende. Kjølesystemet som X-lase Plus eliminerer smerte. Hvis behandling gjelder ansiktet du kan bruke make-up over behandlet område.

Hårfjerning ved hjelp av X-Lase Pro

Når er første resultatene synlige?

Det er avhengig av hvilken behandling ønsker du. F.eks. ved rødming behandling eller rynke behandling får du merkbare resultater allerede etter første behandling. Ved hårfjerning får du første resultat allerede etter 2-3 behandlinger, men det anbefales opp til 6 behandlinger for å oppnå optimalt resultat.

Er det noen som ikke kan behandles med laser?
Det finnes en rekke kontraindikasjoner. Du kan lese mer her.Alle som henvender seg til Jacques Andre for laserbehandling må først gjennomgå en konsultasjon med kosmetolog, men det er viktig å nevne eventuelle kontraindikasjonene ved timebestilling.

Koselig atmosfære 😉

Vurderer du laserbehandling? Gjør det i Polen!

Laserbehandling oppfattes som dyrt i Norge. Det er faktisk billigere å sjekke seg inn i et hotell og ta spa og laserbehandling enn det er å bare ta behandling i Norge. Til og med utstyret som brukes og kompetansen er like bra i Polen som i Norge. Vi har skrevet om god kvalitet på tjenester som frisør, tannlege eller SPA i Polen mange ganger her på bloggen 🙂

 

Hva koster behandlingen hos Jacques Andre?

Prisen er avhengig av hva slags behandling velges og hvor stort område som skal behandles.

Det er også lurt å sammenlikne pris på utvalgte laserbehandlinger i Norge og prisene hos Jacques Andre. Nedenfor finner du sammenlikning av hårfjerning behandlinger hos Jacques Andre og i Norge.

 

Overleppe: Hos Jacques Andre 150 – 200 PLN, I Norge: 500 – 900 NOK

Armhuler: Hos Jacques Andre 250 – 300 PLN, I Norge: 1000 – 1500 NOK

Lår: Hos Jacques Andre 400 – 500 PLN, I Norge: 3400 – 3500 NOK

Legger: Hos Jacques Andre 300 – 400 PLN, I Norge: 2500 – 3300 NOK

Du kan se hele prislisten her.

 

Og det viktigste er at også den gangen får våre lesere 10% rabatt på laserbehandling hos Jacques Andre 🙂 Det er bare å bruke rabattkoden BESØK POLEN ved timebestilling. Husk også å bestille time på forhånd.

Om du har spørsmål om laserbehandling ta gjerne kontakt direkte med Jacques andre på e-post: [email protected]


Marta

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top