Alt du må vite om Sopot :)

Innlegget om Sopot (se Sopot – ikke bare natteliv) er en av de meste populære på bloggen vår 🙂 Siden vi bor i Sopot, og attraksjoner i byen endrer seg bestemte vi å oppdattere informasjonene på bloggen litt, og samle alt som var skrevet om byen Sopot! Innleggert er ikke sponset, og det er bare en liten guide fra vår side 🙂

BaOT26JBYqi

Hvor å spise?

1. Caly Gawel Cantine Bar Cafe

En ny restaurant i Sopot som befinner seg rett ved inngang til Sopot togstasjon. Adressen er Dworcowa 7. Alt som serveres hos Caly Gawel er fersk, lokalt og smaker meeget bra! På kjøkkenet bruker de lokale produkter fra Kasjubia regionen.

2. Śliwka w Kompot

Bra pizza, kjøttretter, drikk og atmosfære 🙂  Adressen er Monte Cassino 42. Det er verde å nevne ‘reke mandager’ – på mandager serverer de meget gode retter med reker.

3. Sempre Pizza & Vino

Den italienske restauranten som serverer utmerket pizza og pasta. Merk at det finnes to Sempre restaurasjonen i Sopot. Den ene ligger ved Monte Cassinå gågate, den andre ligger lit nede denne gågaten 🙂 adressen er Grunwaldzka 11, og vi anbefaler å ta turen dit J

4. Crudo

Meget bra mat og vin. Interiør er også noe som er verdt å nevne det denne restauranten. Adressen er Bohaterow Monte Cassino 36.

5. Brasserie D’Or

Om denne restauranten har vi skrevet her på bloggen 🙂 De befinner seg litt unna Monte Cassino gågaten, på Obrońców Westerplatte 36A som er etter min mening den vakkreste gaten i Sopot.

 

 

Hva må oppleves?

1. Ta en tur langs Monte Cassiono gågate og trepier (som heter molo på polsk).

2. Fyr i Sopot på Plac Zdrojowy 3, rett ved molo. Fra fyret kan man oppleve utsikt over hele Sopot, og ikke minst Gdansk og Gdynia 🙂 Inngang koster bare 4 zloty (ca. 8 kroner).

3. SPA i Sopot – Sopot er historisk kjent for å være en SPA by. Denne tradisjonen fortsetter også i dag. Det er flere SPA steder i byen, vi har besøkt og skrevet her om Balola SPA i Sopot som befinner seg på Tadeusza Kościuszki 4/1/B gate (inngang fra Dworcowa gate).

4. Sykkeltur ved kysten fra Sopot til Gdynia. Det tar ca 20 minutter å sykle en vei fra Sopot til Gdynia Orlowo. Det finnes flere steder der du kan leie ut sykkler i Sopot.

BWQZkpcFV3u

Partysteder i Sopot

1. Libation – en av de yngste klubbene i Sopot som befinner seg ved Bohaterów Monte Cassino 60.

2. Vanity – Bohaterów Monte Cassino 63.

3. I Krzywy Domek (som er polsk for det krokete huset) befinner seg et par partysteder f.eks. Zla Kobieta (Den Onde Kvinnen) og Dream Club, så det er noe å velge i. 

 

Marta

Noen bilder i innlegget er delt fra forskjellige Instagram-kontoer. Klikk på bilder for å se Instagram-profiler. 

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top