Hva skjer i Polen i mars 2017?

Hver måned prøver jeg å finne noen interessante arrangementer og hendelser som tar sted i Polen snart. Det er på tiden å planlegge Mars! Dette er et utvalg av arrangementer, konserter og utstillinger som er verdt å legge merke til i Mars 2017!

Gdańsk
Jazz konserter i Bruderschaft og Józef K.
I Gdansk kan dere ofte se jazzkonserter i puber. Vanligivis er det gratis å delta konserter. Besøk Bruderschaft på Dluga gate hver onsdag, kl. 21:30 eller Józef K. den 15. mars. kl. 20:30. Ta en pils og nyt musikken! Se mer her og her. I mars er det også Festival Jazz Jantar i Klub ŻAK som er i nærheten av Galeria Baltycka. Sjekk datoene og arrangementene her.

BQ1f8uxhgWt
 
BHjybQ8BP7K

Cud – Gdańska Galeria Miejska, ul. Powróźnicza 13/15 – 10.03 – 09.04.2017
Har dere lyst til å bli kjent med polsk samtidskunst? Utstillingen åpner den 10. mars, kl. 19:30.
 

BLT5G6EB_55

WARSZAWA
John Mayalls konsert – 3. mars – 18:00 – Stodoła
John Mayal er en engelsk bluesmusiker og multiinstrumentalist. Hans musikalske karriere strekker seg over mer enn femti år, med de største suksessene i 60-årene. Om et par dager har dere en sjanse til å delta hans konsert i Polen! Billetter koster mellom 119 og 159PLN.
 

BRBRjiDg43W
BQzozLiAfUX

Wrocław
Tydzień Kina Hiszpańskiego – Nowe Horyzonty – ul. Kazimierza Wielkiego 19a-21
En uke med spansk kino! Fra 24. til 30. mars på Nowe Horyzonty kinoen kan dere se mange fantastiske spanske filmer. Hvis dere forstår spansk eller forstår polske undertekster, er det sikkert noe verdt å legge merke til!
 

BD80a7jGyP2
 

Vintage Market – 26.03.2017 – 11:00 – UFF, ul. Szewska 35
Reiser dere til Polen og vil ta med seg noen unike suvenirer? Kanskje har dere lyst til å kjøpe noen pene klær men ikke disse som alle kan finne i de største butikkene? Da er Vintage Market det beste stedet for dere. Der kan dere finne vintage klær, men også møbler og vinylplater. I tillegg er det en fantastisk kafe, så dere kan også kose med dere med en kopp av deilig kaffe eller forskjellige kaker!
 

BNrkT7DDqvz
 
BRILzjqhygb

Kraków
Devin the Dude – The Club, ul. Krakowska 41 – 12. mars, 19:30
Liker dere rap? Hvis dere reiser til Kraków snart, har dere en anledning til å høre på en av de beste rapere fra USA, nemlig Devin the Dude fra Houston. Billetter koster fra 39 til 49 PLN. 

BK1PNGyDmFa

Kos dere i Polen!

Noen bilder i innlegget er delt fra forskjellige Instagram-kontoer. Klikk på bilder for å se Instagram-profiler. 

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top