10 instagram-kontoer om Polen som er verdt å følge

I dag kommer noe til alle som kan ikke forestille seg en reise utan å ta masse Instagram-bilder 🙂 Vi har utført en liten research på nettet, og valgt 10 Instagram-kontoer om Polen som vi synes er verdt å følge.

1.    @igerspoland

 

Zdjęcie zamieszczone przez użytkownika Instagramers Poland (@igerspoland) 8 Cze, 2015 o 10:52 PDT

Det største Instagram-samfunnet i Polen. Her finner du bilder fra hele landet og mange inspirasjonene og tips til steder som er verdt å besøke.

2.    @kierunekbaltyk

Masse flotte bilder tatt ved kysten av Østersjøen. Se gjerne hvor fine polske strendene og kystbyene er!

3.    @gdynia_official

Gdynia offisielle konto. Den yngste byen i Polen er veldig aktiv på nettet, du kan være sikkert på at de vil finne din bilde med hashtag #gdyni.

4.    @miasto_sopot

Det er den offisielle instagram-konto av byen Sopot. Her finnes det de beste bildene tatt i Sopot. Du kan gjerne bli med, kanskje blir en av dine bilder tatt i Sopot en av de beste?

5.    @besok_polen

Det er selvfølgelig vårt Instagram-konto. De fleste av bildene våre kommer fra Gdansk, Sopot og Gdynia, men vi besøker gjerne andre, ikke så kjente steder i Polen! 🙂 Bruk gjerne hashtag #besøkpolen.

6.    @gdansk_official

De publiserer ikke bare bilder av kjente steder som Motlava elven, gamlebyen, men også andre fine steder i Gdansk og kule ting til og med I <3 Gdansk-sokker 🙂

7.    @igerswarsaw

Alle som setter pris på kvalitets bilder vil nytte av profilen. Her finner du flere industrielle bilder av Warszawa. Du kan også delta i “Photo of the Week” konkurransen.

8.    @visitkrakow

Noe til alle som skal til Krakow og vil vite litt mer om byens fascinerende historie. De publiserer fine bilder med beskrivelsen på engelsk.

9.    @ewixsicekin

Mange flotte bilder fra Bydgoszcz tatt av Ewa Wojciechowska. Cekin heter hunden hennes og han er veldig søtt

10.    @lovelypoland

Masse fine bilder av Polens arkitektur og natur.
 

Og hva med dere – bruker dere Instagram på ferie? 🙂 Vi anbefaler å bruke hashtag #besøkpolen når dere tagger bilder fra Polen.

 

Marta

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

2 thoughts on “10 instagram-kontoer om Polen som er verdt å følge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top