Whiskey on the Rocks i Sopot

Innlegget er sponset

Biffer, whiskey, musikk – dette er mottoet til en ny restaurant i Sopot Whiskey on the Rocks. Vi besøkte denne plassen forrige uke og må innrømme at det var en helt fantastisk opplevelse! 

Menyen er full av fristende retter, rockmusikken runger fra høyttalerne, og en smilende bartender gleder seg for å lage din favorittdrink. I tillegg har stedet en avslappet atmosfære med amerikansk inspirerende interiør. Oppmerksomheten rettes mot hundrevis av whiskeyflasker som henger ned fra toppen. Whiskey er jo det som er viktigste der! 

Likevel personene som ikke liker brennevin skal også være fornøyde, fordi der kan man finne noe for enhver smak – fra sofistikerte drinker og øl til varm sjokolade med saltet karamell eller forfriskende lemonade – som vi fikk prøve, og den smakte veldig godt.

Det samme gjelder mat. Likevel er menyen selvfølgelig dominert av kjøtt. Vi kan velge mellom forskjellige burgerer, biffer og ribber, men på Whiskey on the Rocks finnes det også et stort utvalg av supper, salater og desserter. Stedet er åpent hver dag fra klokka 8:00, så de tilbyr også frokost. Hyggelig å starte dagen på et slik sted!

Det er også verdt å nevne at hver torsdag, fredag og lørdag klokka 21:00 har Whiskey on the Rocks livemusikk! Talentfulle musikere spiller først og fremst amerikansk rock og det fremhever stedets karakter. Å slappe av med en glass whiskey og høre på musikk – dette her høres bra ut, ikke sant? 🙂

Hva mer? I restauranten kan man ha private fester, som for eksempel hjort natt og bursdagsfest. Hvis du vil komme med flere venner, kan du reservere et bord ved å ringe til restauranten. Desutten er stedet dyrevennlig – hunder er velkommen!

Og når du har lyst til å se en viktig fotballkamp,  kan du se på den der! 

Vel, nå er det bare å besøke Whiskey on the Rocks i Sopot og… skål! 🙂
 

Les gjerne mer her:
http://www.whiskeyontherocks.pl/en
https://www.facebook.com/whiskeyontherocks.sopot/

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top