5 klubber du bør besøke i Sopot

Det finnes dusinvis av klubber i Sopot, så det er ingen tvil hvorfor byen er fullt av mennesker hver helg! Polakker elsker å feste, og Sopot er en perfekt by til å gjøre det. Byen tilbyr et stort utvalg av klubber, så man kan finne noe for enhver smak. Jeg har valgt 5 av dem, som jeg synes er ganske flotte og populære blant lokalbefolkningen.

Mewa Towarzyska – gen. Kazimierza Pułaskiego 15
Navnet til klubben betyr en omgjengelig måke 🙂 Dette er et perfekt sted for å tilbringe god tid med vennene deres, men også for å bli kjent med nye personer. Nesten hver dag har de en fest. Dere kan komme, drikke, høre på musikk som tilbys av DJer og danse til daggry 😉

-H3HQkMCJk
Sfinks700 – al. Franciszka Mamuszki 1
Stedet er veldig populært blant unge mennesker i Gdansk, Sopot og Gdynia. Det er en veldig avslappet klubb med fantastisk musikk. Klubben er absolutt verdt et besøk hvis du vil feste som en lokal innbygger og liker ikke elegante klubber med stiv atmosfære.
BCM8gBIOYUJ
 
BBW3MS_uYQx

 

Dream Club – Bohaterów Monte Cassino 53
Denne klubben er ganske populær. De har fire barer og nesten 1000 kvadratmeter hvor dere kan danse eller sitte og drikke. De inviterer også mange DJer fra hele verden. Inngang koster vanligvis fra 10 til 20PLN.

_EK6lYDk9m
 
BC1O5_-PhSn

Unique Club & Lounge – Plac Zdrojowy 1
Et fint sted for dem som liker å feste på en elegant måte. De har mange forskjellige drinker og retter også! 

BIaSjDIDqMO
5QRUdbB_od

 

Libation – Bohaterów Monte Cassino 60
Mange sier at det er et uvanlig sted med interessant musikk. Klubben ble åpent i fjor, og har allerede blitt et ganske populært sted. 

BChpTBJkbwo

Har dere lyst på en fest i Sopot nå?

Kos dere masse!
Les gjerne om puber i Gdańsk, Sopot og Gdynia her.

Noen bilder i innlegget er delt fra forskjellige Instagram-kontoer. Klikk på bilder for å se Instagram-profiler. 

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top