Hva skjer i Polen i november 2016?

Reiser dere til Polen i november, men vet ikke helt hva dere skal gjøre? Når dere er ferdig med å besøke viktigste severdigheter og museer, kan dere lese her om forskjellige lokale arrangementer, konserter og utstillinger som er verdt å legge merke til 🙂

GDAŃSK
Festiwal Jazz Jantar 2016 – 28. oktober – 10. november 2016, Klub ŻAK (ul. Grunwaldzka 195/197)
Liker dere jazz? Da bør dere delta Festival Jazz Jantar 🙂 Det er én av de tre viktigste jazzfestivaler i Polen. Der kan dere høre på fantastiske musikker fra hele verden. Dere kan se programmet her og kjøpe billetter her.

BJp2xUFAtmg
 
BDRAQZ_v0E8

Bunkier Metal Fest – 13. november – 14. november 2016, Bunkier (ul. Olejarna 3)
Hvis dere liker death metal musikk, bør dere sikkert besøke denne festivalen. Både polske og utenlandske bander skal spille der, for eksempel: Torture Squad fra Brasil, Evil Invaders fra Belgia og Exit fra Sveits. En billett for 2 dager koster 35PLN.

BKOYzH4gq1N
 
BJDOZ17gr0V

 

Alternatywne Targi Ślubne (bryllupsmarkedet) – 13. november -Sztuka Wyboru (ul. Słowackiego 19)
Hvis du planlegger et bryllup, der kan du finne noen flotte ideer. Forskjellige polske designere skal presentere sine fantastike produkter der. Arrangementet holdes i Zatoka Sztuki, som er en flott kafe. Gratis inngang!

BB1y8xNsx0m
 
BBxSm9qM18C

 

Wooden Wisdom – Elijah Wood | Zach Cowe + DJ Fitz – 17. november 2016 – The Gdansk Shakespeare Theatre (ul. Bogusławskiego 1)
Liker dere skuespilleren Elijah Wood? Nå er han også musiker. Hvis dere har lyst til å høre på hans musikk, har dere en mulighet til å gjøre det i Gdansk! 🙂 En billett koster 50PLN.

BIIgG7Cjyx0
 
3Mw91jk1IS

 

KRAKÓW
XXANAXX (konsert) – 5. november 2016 – Kwadrat (ul. Skarżyńskiego 1)
XXANAXX er et band fra Warszawa som har blitt populær i Polen veldig fort. De spiller på de viktigste festivallene i Polen og begynner sin karriere i utlandet. En billett koster 45PLN.

BL10Mv6gqP3
 
BKOwep8jM4Y

Dawid Podsiadło (konsert) – 8. november 2016, kl.20:00 – ICE Kraków Congress Centre (ul. Konopnickiej 17)
Han er en av de mest populære og elskede artister i Polen. Hvis dere har en mulighet til å delta konserten hans, da bør du absolutt gjøre det. 🙂 En billett koster 149PLN.

BL9HkAjA1eQ

 

WARSZAWA
14th Warsaw Jewish Film Festival – 21. november – 27. november 2016, Muzeum Historii Żydów Polskich (ul. Anielewicza 6)
I løpet av denne festivalen som foregår i Warszawa kan dere se over 30 filmer som handler om jøder, deres kultur og historie.

93m_Z6QnGU
 
9t2vVEwnP6

Crystal Fighters (konsert) – 2. november 2016 – Palladium
Crystal Fighters er et band fra London. Deres musikk er så energisk at det er umulig å ikke danse når man deltar deres konsert! 🙂

BJsE_yFgnD8

Kos dere i Polen! 😉

Noen bilder i innlegget er delt fra forskjellige Instagram-kontoer. Klikk på bilder for å se Instagram-profiler. 

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 727

2 thoughts on “Hva skjer i Polen i november 2016?

  1. Hei. Har prøvd flere ganger å legge igjen kommentar om 1 november men de kommer ikke fram? Reiser til Gdansk 1 nov, men fått høre at alt er stengt 1 November? Har du forslag til hva vi gjør 1 nov? Selges det noe feks på torget?

  2. Veronika Hanssen: Hei Veronika, det er alltid bedre å spørre med en melding. 🙂 Ja, de fleste butikker og museer er stengt da på grunn av Allehelgensdag. Likevel mange restauranter er åpent og små butikker, for eksempel Fresh Market eller ?abka. Ha en god tid i Polen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top