Løp i Polen – interessante løparrangementer

Polen er et paradis for aktive mennesker! Hver helg organiseres det mange ulike arrangementer her i landet som har som mål å motivere folk til å mosjonere. Spesielt populære er løp av ulike slag og vanskelighetsgrad. Bare siste helgen kunnne man delta eksempelvis i Maraton i Warszawa og Hard Dog Race. Og det er ikke bare avanserte løpere som kan delta! Her finner dere høsttilbud:


Bildet: Fotolia

BSECJAyjAYb
 

Maraton i Poznań 15/10-2017 
Maraton er noe man må være forberedt på. Langvarig trening og erfaring er en vei til suksess, mener mange. I oktober ønsker Poznań  alle løperne velkommen for å delta en stor løpefest. Det er nesten 7000 løpere som har allerede meldt seg på! Som man kan se noen norske supportere har allerede vært der. Poznań venter på løpere! 
Nettsiden

BSRwYlWgvXf
BSHUUpAlXVN
BSGu1ughs1T
1sxrRymgk_

Halvmaraton i Kraków 15.10-2017 
For disse som tror at det er for tidlig for å løpe maraton er Kraków et godt alternativ. 15. oktober løper man halvmaraton der. Det er en fin mulighet for disse som liker å tilbringe helgene sine på en aktiv måte og har lyst til å besøke nye steder. Hva kan du besøke etter løpet? Se her, men først og fremst – løp i Kraków!
Nettside
 

9RZtKciTB-
BLpqjxCjJA9

Amber Expo Halvmaraton i Gdańsk 09.11-2017 
November er ikke den beste måneden til å ligge på stranda. Derfor kommer Gdańsk med et annet forslag – 20-kilometers løp! Etter å ha løpt halvmaraton kan man slappe av i en av tallrike velværesentre, besøke noen interessante steder eller drikke noe godt i en av pubene i gamlebyen. Inspirasjon finner du her. Bli kjent med Gdańsk på nytt!
Nettside

BLyn0tTj8Qn
BSwTPLuFD0G
BLlmhWhDlI9
 

Beskidy Ultra Trail 30.09-01.10-2017 
Beskidy Ultra Trail er løpet som vil gjøre alle fjellentusiastene hoppende glad. Det er en skikkelig vanskelig løp i fantastiske naturomgivelser. Den lengste distansen å velge er på 305 kilometer. På nybegynnere venter det et spor på 10 kilometer. Alt dette starter i Szczyrk, sør i Polen. Løpet er en fin anledning til å forberede seg til slike utfordringer som eksempelvis Beskidene Hovedløype! Man kan forstatt melde seg på noen distanser!
Nettside

-yQ4atQJAT
BY6Cd_onFdd
8cjCdLiquE
BZiCuVgAGzA
BLbcrcAgTuz
BZjTN0vFKXM
BZkWhZmg_RC

Runmageddon 
Hvis man liker vann, gjørme, tallrike hinder og kilometer, da er Runmageddon noe for en! Runmageddon er et ekstremt løp for disse som vil bekjempe egne svakheter. Man kan velge fra ulike nivåer og begynne å bygge sin styrke gradvis. Det blir mer og mer populært i Polen å prøve det. La deg utfordre!

De nærmeste arrangementene:
21-22.10-2017 ? Szczyrk
18-18.10-2017 ? Łódź

BZldF4uneoh
BUV8DIdAb8h
BM6IBB7hmV6
BMQpY1rBomm
BKXoCNoAaos

Harpagan 20-22.10-2017
Ekstreme opplevelser for syklister og løpere – det er Harpagan, langdistanse- og orienteringsløp i vekslende terreng. Man kan velge mellom følgende distanser:  10, 25, 50, 100 kilometer til fots eller 50, 100, 200 kilometer med sykkel. Man kan også velge blandet kategori – 50 kilometer til fots og 100 kilometer med sykkel. I år blir Harpagan arrangeret i nærheten av Gdańsk – i Szemud.
 

86DBjUPkK5
BY6QCaphx4C
BTQXAyPlCQK

 

Været i Polen om høsten gir fantastiske muligheter til å løpe! 🙂 Sjekk selv!
Les også: Hva skjer i Polen denne høsten?
 

Natalia Mazur

Noen bilder i innlegget er delt fra forskjellige Instagram-kontoer. Klikk på bilder for å se Instagram-profiler. 

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top