hits

Frisør i Gdansk - Jacques Andre

Siste helg tok vi en handletur til Galeria Baltycka som er det største kjøpesenteret i Gdansk. Da vi satt og drakk kaffe merket vi Jacques Andre Frisørsalongen. Vi hadde tidligere besøkt Jacques Andre Spa Salongen på gamlebyen i Gdansk, og likte det veldig godt (les mer om Jacques Andre Spa HER). Siden rabattkoden «Besøk Polen» virker også for oss, så bestemte vi å sjekke om frisørsalongen deres er like godt! ;)


 

Jacques Andre i Galeria Baltycka ligger på +1 etasje like ved Starbucks og Coffe Heaven. Det visste seg at man ikke må bestille time der på forhånd. Det er bare å stikke innom og spørre om de er fri. Vi ventet ikke mer enn 15 minutter, det var meget bra! Noen gangen må man vente litt lengre, men det er ingen problem siden salongen ligger i shoppingsenteret ;)

 

 


 

 

Vi snakket litt med meget snill staff hos Jacques Andre. De sa at de har flere utenlandske kunder, og vi merket at det kommer også nordmenn dit, for vi har hørt noen som snakket norsk. Det er viktig å nevne at Jacques Andre staff snakker godt engelsk.

 

Salongens staff er kreative og kjempeflinke! Frisøren min heter Michal, og han var meget bra! Først beskrev han hvordan han ser den nye frisyren min, og spurte hva jeg synes om dette. Alt fra behandling til kosmetikk i Jacques Andre tilpasses individuelt hver enkelt kunde. De bruker beste kosmetikk fra Kerastase og L'oeral.

 

 

 

 

Asia fikk regenerende hårmaske og moderne ultralydbehandling som gjorde at hårmasken kunne virke også inne i håret. Også hun var meget fornøyd med resultater - det var veldig avslappende og masken gjør hårene mye mykere og lettere til å ordne.

 

 
  

Både jeg og Asia fikk en hodemassasje, som kan anbefales! Alle som bestemmer seg å klippe hår hos Jacques Andre får denne massasjen.

 

Salongen er åpen 7 dager i uka (fra mandag til lørdag 9-21, og søndager fra 10-20 ). Det som er også bra ved salongen er at den er et lite og rolig sted hvor man kan slappe av etter handleturen i Galeria Baltycka. Er det noe bedre enn å skaffe seg en ny frisyre etter shopping? ;)

 

 


 

Siden vi var meget fornøyd med besøket hos Jacques Andre, så kan vi anbefale salongen til dere! Alle som er på jakt etter en ny frisør eller vil forandre noe i sin utseende skal besøke Jacques Andre! Ansatte er meget profesjonell, og kommer med gode anbefalinger til frisyre og farge. Dere vil sikkert få en trygg og flink frisør ;)

 

 

 

NB! En 10% rabatt for lesere våre virker fortsett i alle avdelinger av Jacques Andre i Gdansk! Rabatten gjelder på alle behandlinger de tilbyr (spa, frisør, manikyr mfl.). Dere kan sjekke Jacques Andre nettsiden for å lese mer - KLIKK!

 

 

 

Har noen av dere vært i Galeria Baltycka? Har dere besøkt Jacques Andre også? :) 

Jacques Andre har også åpnet en ny salong i Gdynia!

Les også om shopping i Gdansk

Mer om Jacques Andre Spa salongen finner du her

 Booking.com

Skriv en ny kommentar

May-Helen

04.09.2013 kl.22:17

Heisann! Jeg har sendt dere en mail og blir veldig glad om dere svarer meg før fredag:) reiser til gdansk på fredag! :)

thea

21.09.2013 kl.23:51

Finnes det en victoria secret butikk i gdansk?

Elin

03.03.2014 kl.09:54

Hei. Virker denne koden fortsatt? Jeg reiser til Gdansk på fredag, hadde jo vært perfekt å benytte seg av det tilbudet:)

Besøk Polen

04.03.2014 kl.08:38

Elin: Ja, den virker fortsatt Elin! :)

Jeanett

06.03.2014 kl.20:26

Flott blogg med masse bra tips! Veldig bra med rabatter også :) Jeg har allerede booket time hos Jacques Andre SPA.

16.03.2014 kl.14:02

Hvordan er prisene der? For farging av hår ? :-) kjempe kjekt med svar

Besøk Polen

20.03.2014 kl.10:45

Anonym: Prisene starter fra 130 PLN for farging, men det er avhengig av lengde av hår :)

Besøk Polen

20.03.2014 kl.10:50

Jeanett: Så fint Jeanett! Vi gleder oss at du leser bloggen, og bruker rabatter! Jacques Andre SPA er faktisk verdt å anbefale! :) Ha en fin tur til Gdansk!

Randi

21.05.2014 kl.18:05

Hei

Har besøkt Gdansk og salongene til Jacques Andre både i gamlebyen og på senteret. Hodebunnmassasjen er virkelig godt. Kjekt å vite om rabatten :)

Marte

13.09.2014 kl.15:16

Hei! Vi skal til Gdansk neste uke. Finnes det fremdeles rabattkode på behandlinger hos Jacques Andre i gamlebyen og hvordan fungerer dette? Vi skal til frisør og massasje, samt pedikyr.

Besøk Polen

15.09.2014 kl.09:57

Marte: Hei! Ja koden BesøkPolen gjelder fremdeles, du kan nevne den når du gjør reservasjon eller før behandlingen. Jeg tror at det blir best å bestille behandlingene på forhånd :) Mailen er kontakt@jandre.pl

Lise

24.09.2014 kl.10:47

Hei.

Vi er 5 damer som skal ha en langhelg i Gdansk i oktober. Er byen såpass stor at det kan være greit med en guide ett par timer? Og i så fall, kan du anbefale en? Gjerne en som snakker norsk.

Besøk Polen

25.09.2014 kl.15:32

Lise: Hei! Er dere interessert i å ha en guided tur så kan dere spørre polsk turistforening om de har noen som snakker norsk: http://www.pttk-gdansk.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=175&Itemid=126

De finnes også firmaer som eier Melex biler og kjører turistene rund gamlebyen. Sjåførene snakker ofte engelsk, men jeg anbefaler å spørre PTTK først :)

Eirik

28.11.2014 kl.21:02

Hei hva hadde du på hode mens du satt med kappen ha hadde du på hode da husker du det eller håper på svar innen 21 desember være så snill

Besøk Polen

01.12.2014 kl.12:23

Eirik: Hei, husker ikke helt, men det måtte ha vært en form av den behandlingen: http://www.jandre.pl/en/hairdresser/hair-regeneration.html

Hildegun Solheim

22.04.2015 kl.22:08

Hei! Funker denne rabatten enda? :)

Besøk Polen

23.04.2015 kl.09:58

Hildegun Solheim: Hei! Ja, rabattkoden gjelder fortsatt.

Bibi

02.07.2015 kl.18:55

Hei, jeg skal reise til gdansk imorgen, og har veldig lyst til å ta en tur til frisør. Kan jeg også bruke den rabattkoden og hvordan fungerer den hvis jeg ønsker en drop in time siden jeg er ikke bestemt på når jeg vil dra til frisør.

Besøk Polen

03.07.2015 kl.07:45

Bibi: Hei! Du kan fortsatt bruke koden, bare si ifra ved resepsjon, før behandlingen, at du vil bruke koden og sluttsprisen skal være mindre. Jeg tror at de skal klare å ta vare på ditt hår med en gang når du kommer :)

26.07.2015 kl.10:41

Hei ,jeg var hos frisøren som dere anbefalte, men i gamlebyen. Måtte gå til frisørsalongen som ligger på Radison blue for å rette opp klipp.som var helt forferdelig.

Besøk Polen

27.07.2015 kl.11:38

Anonym: Hei! Det er veldig synd å lese, det viser seg at det måtte ha forandret seg siden vi var der sist.

Alexandra Flaa

21.09.2016 kl.21:31

Hei!

Jeg og to venninner reiser til Gdansk i starten av høstferien. I den anledning tenkte jeg å farge etterveksten min. Kan du anbefale en frisørsalong som ligger veldig sentralt og som er lett og finne frem til? :)

Hvordan er prisene på farging der kontra i Norge? :)

Bloggen din har vært til stor hjelp!

Hilsen Alexandra
Om oss
Besøk Polen Gdansk

Hei og velkommen!
Vi er Julia og Daria, og vi bor i Gdańsk. Vi elsker å oppdage nye steder, så på bloggen skal vi anbefale plasser som er verdt å besøke i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen!

Annonse
Facebook
Annonse
Planlegg din tur til Polen