Jobber du i en norsk bedrift? Vinn en helg i Sopot!

Våren er nær, det er sikkert. Derfor er det på tiden å tenke litt om det vi elsker mest – nemlig en liten reise! 🙂 Denne gangen anbefaler vi Sopot, deilig sted i midten av Trippelbyen. Og vi har et tibud til alle som jobber i norske bedrifter, og har  lyst til å bli kjent med Sopot som reisemål for konferanser eller businesmøter.

Ba6HRvzgsNu

Sopot ble veldig populær i de siste årene. Det kommer stadig flere turister for å besøke dette lille kurstedet ved Østersjøen. I Sopot finnes det ikke bare noen av de beste partystedene i Polen men også sjarmerende sandstrender og mange små kafeer der du kan sitte i utegården og ta nyte av det fantastiske og friske vårværet.

Ba_zVTIl_Q1

Mange polske regionale organisasjoner sørger for å fremme Sopot utenfor Polen.

 

Møtet skal ta plass den 26. mars i Radisson Blu Plaza.  Møtets formål er å presentere Polen, Pommern-regionen samt Sopot, og byens potensial som turistdestinasjon og et ypperlig sted å arrangere møter, konferanser og kongresser.

Kort sagt det blir masse interessante informasjoner om reisemuligheter, hvordan kan en arrangere en tur til Sopot og hvilke attraksjoner og steder er verdt å se 🙂

Ba42COwl1NS

Etter foredragene skal alle deltakere få mulighet for å snakke med hverandre og stille spørsmål til representantene. Etter 20-minutters lunsjpause skal det trekkes lodd, og vinnere vil få mulighet til å reise til Sopot og tilbringe et par dager der.

Hvis dere ikke vinner så er det ingenting å mase om! De tilbyr også en studietour til Gdansk og Sopot på slutten av april. Alt dvs. reise, mat og overnatting, blir gratis. Dette er en spennende mulighet for å bli kjent med Trippelbyen! 🙂

BaZtY9YhU_D

Det er særlig norske bedrifter tilbudet er forberedt for. Er noen av dere interessert i å delta på arrangementet i Oslo? Da er det bare å ta kontakt med organisatoren, og skrive e-post til [email protected].  Skriv hvor jobber du, og hvorfor er du interessert i å delta i arrangementet. Representanter av Sopot vil gjerne svare på alle spørsmålene (på engelsk).

 

 

Møteprogram:

12.00 – 12.30 – presentasjon av Polen, Pommern-regionen og Sopot

12.30 – 13.00 – lunsj

13.15 – loddtrekning – vinn en helg i Sopot

 

Agnieszka og Marta

 

Noen bilder i innlegget er delt fra forskjellige Instagram-kontoer. Klikk på bilder for å se Instagram-profiler. 

 

 

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top