Kaffe, te eller kake? 6 kafeer du bør besøke i Wroclaw.

Når det regner og blåser eller dere er trøtt etter å ha vandret rundt i byen, er det bra med å ta en hvilepause. Det finnes mange fantastiske kafeer i Wrocław. Jeg har valgt bare 6 av dem som mine venner fra Wrocław liker å besøke. 🙂

Cafe Rozrusznik – Cybulskiego 15
Stedet er åpent fra kl. 7:30 til 21:00, så du kan drikke din favoritt kaffe tidlig om morgenen etter ved slutten av dagen 🙂 Et nydelig interiør, forskjellige kaker og gode sandwicher!

BASjY1JmDId
 
BHWs8eFDyYS

FC Caffe – Kuźnicza 30
Mange kaffekjennere sier at kaffe der er fantastisk! Der kan dere også drikke ferskpresset juice, varm sjokolade eller forskjellige teer og spise flotte kaker.

BBc15VmpQZV

BETGq4ypQbf

BDQWCLSpQf8

Vinyl Cafe – Kotlarska 35-36
De serverer deilig brasiliansk kaffe, kaker og frokoster. De har også interessante bøker (men særlig polske!;) ) som dere kan lese der eller låne. Forskjellige typer musikk som spilles utelukkende fra vinyl gir hyggelig atmosfære.

BKLGUxWDWH-
 
BJGuPR_DMM8
 
BDteWo2yZrQ

Café Vincent – Oławska 8
Det er først og fremst et fantastisk sted for å spise frokost på. Utvalget er ganske stort – blant mange andre kan dere smake på sandwicher, omeletter, eggerøre og croissanter. Likevel er det et perfekt sted for å spise dessert på også! 

BCn-zAmEIlK
 
BFjZ5z4ldFf

Czajownia – Białoskórnicza 7
Hvis dere foretrekker te framfor kaffe, kan Czajownia være jackpot for dere. Der kan dere nyte en kopp deilig te og velge mellom teer fra hele verden!

3Y97YAt2PF
 
BHMgAYOh16S

Etno Cafe Okrąglak – Pl. Tadeusza Kościuszki
Der kan dere drikke god kaffe, og også kjøpe den! Stedet tilbyr kaffe særlig fra Etiopia, Brasil og Nicaragua. I tillegg har de gode kaker!
 

BJcj6EgjCRl

Kos dere masse i Wrocław!

Les gjerne om hvor dere kan drikke kaffe i Gdańsk og Kraków.

Noen bilder i innlegget er delt fra forskjellige Instagram-kontoer. Klikk på bilder for å se Instagram-profiler. 

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top