5 klubber du bør besøke i Kraków!

Det finnes dusinvis av klubber i Kraków, så det er ingen tvil hvorfor byen er fullt av mennesker hver helg! Polakker elsker å feste, og Kraków er en perfekt by til å gjøre det. Byen tilbyr et stort utvalg av klubber, så man kan finne noe for enhver smak. Jeg har valgt 5 av dem, som jeg synes er ganske flotte og populære blant lokalbefolkningen.

 

Lokal Kraków – ul. Rynek Główny 6 (inngang fra Sienna gate)

Dette er et perfekt sted for å tilbringe god tid med vennene deres, men også for å bli kjent med nye personer. Veldig ofte har de forskjellige tilbud hvor du kan spise god mat i rimelige priser og drikke fantastisk polsk øl. 🙂 De tilbyr også flotte drinker. Nesten hver dag har de en fest. Dere kan komme, drikke, høre på musikk som tilbys av DJer og danse til daggry.

 

BBLtisWTfAi
 
_mvm2izfLs
 
_RyknFzfMs

 

Prozak 2.0 – Plac Dominikański 6
Stedet er veldig populært blant folk i Kraków, så veldig ofte fester mange der. De inviterer forskjellige DJer som gjør at alle vil danse 🙂

 

BHtwYsOgK5p
BDznY1ZTFHO
_q7CCnzFC0

Klub Alchemia – ul. Estery 5
En melding av kafe og klubb. Stedet ble grunnlagt i 1999 og er fortsatt veldig populær. Der kan dere særlig drikke og delta i en konsert. Det er en veldig avslappet klubb med fantastisk musikk. Absolutt verdt et besøk!

Frantic Club – ul. Szewska 5
Et fint sted for dem som liker å feste og danse mye. Stedet er ganske populær blant unge mennesker, særlig studenter. På Frantic Club kan dere høre DJer fra hele verden og delta i en kostymefest!
 

BMR_dmCAvwB
 
2-n5_tLqxU
 
BD1V5v1rq1J
 

Jazz Rock Cafe – ul. Sławkowska 12
Klubben finnes i en kjeller og den tilbyr ofte fantastiske konserter. Jazz Rock Cafe har også et stort utvalg av øl.

 

BGh_Pp8jbXN
 
BBx_aWsTR2q
 
BE3ypx0K-nd

Les også om klubber du bør besøke i Sopot.

Kos dere masse i Polen! 🙂

Noen bilder i innlegget er delt fra forskjellige Instagram-kontoer. Klikk på bilder for å se Instagram-profiler. 

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top