Hva skjer i Polen i februar 2017?

Mot slutten av hver måned prøver jeg å finne noen interessante arrangementer og hendelser som tar sted i Polen snart. Det er på tiden å planlegge Februar! Dette er et utvalg av arrangementer, konserter og utstillinger som er verdt å legge merke til i Februar 2017!
 

Gdańsk/Gdynia/Sopot
José Gonzalez – 01.02.2017 – kl. 20:00 – Gdańsk, Teatr Szekspirowski (ul. W. Bogusławskiego 1)
I Polen kan dere ofte se forskjellige konserter av musikkere fra hele verden. Den første februar bør dere besøke Teatr Szekspirowski i Gdańsk. Der kan dere delta i José Gonzalezs konsert. Musikeren ble født i Göteborg i Sverige, men han er kjent i hele verden. I løpet av konserten skal dere få sjansen til å høre sangene fra den nye platen “Vestiges and Claws”. Billetter koster fra 90 til 119 PLN.
 

BP4OlEiDBzv
 
BPvA02_gJ0L

Kiasmos DJset (konsert) – 17. februar, kl. 22:00 – Sopot, Sfinks700
Islandsk musikk er det som mange elsker her i Polen. I februar får vi en sjanse til å høre Kiasmos DJ set fra et elektronisk islandsk band. Jeg skal ikke gå glipp av denne konserten! 🙂

BPtUqffF1Hj
 
BPcOB0rDVFK

 

Illustrasjonsutstilling – illustrasjoner av Michał Firkowski – fra 17. februar (vernissage kl. 19:00) til 3. mars – Sztuka Wyboru (ul. Słowackiego 19), Gdańsk
Liker dere kunst? Michał Firkowski er en polsk tegneserieskaper og illustratør. Dere kan se noen av verkene hans på Sztuka Wyboru i Gdańsk. Adgang er fri. 

BNr47HcjTJE
 
BNXFMsWjHWL

Warszawa
Rival Sons (konsert) – 18. februar 2017, kl. 19:00, Progresja (ul. Fort Wola 22)
Et fantastisk band fra USA kommer til Polen og skal spille en konsert i Warszawa! Musikere spiller særlig blues og rock. De skal spille særling sarlig sanger fra deres siste plate “Hollow Bones”. Billetter koster fra 99 til 120PLN.
 

BM7R_ubDkVb
 
BM7SO55Dk6M

Kraków
Ennio Morricone – 6. februar 2017, kl. 20:00, Tauron Arena Kraków (ul. Stanisława Lema 7)
Ennio Morricone er en italiensk komponist som hovedsakelig har komponert filmmusikk. Han har utmerket seg som en av de største innen den sjangeren. Snart spiller han konsert i Kraków! En billett koster 380PLN.

BKwA4YuBeJs
 
BPwnTYGAMT3

Kos dere masse i Polen!
 

Noen bilder i innlegget er delt fra forskjellige Instagram-kontoer. Klikk på bilder for å se Instagram-profiler. 

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 727

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top