De tryggeste stedene å besøke i Europa i en koronavirus tid- Warszawa og Gdansk

Mange lurer på om og hvor de skal reise nå. Er det trygt eller kan det bli bedre kjent med ditt eget land? European Best Destinations har laget en liste over de tryggeste stedene å besøke i Europa i en koronavirus tid. 21 byer er på listen. Warszawa og Gdańsk også. Kanskje det vil hjelpe dere å velge et sted å reise i år.

Pixabay

OBS! Nettstedet har informasjon om at gjenåpning for turister er 1. juli. Vi vet ikke det ennå. Det er ingen offisiell informasjon om det.

View this post on Instagram

Dacie się zaprosić na sobotni wirtualny spacer po mieście? 🌆 Wystarczy spojrzeć na to zdjęcie i uruchomić wyobraźnię 😍 Zdjęcie: @jacj77 👏 Tagujcie fotografie z Gdańska #gdansk i #ilovegdn, żeby zdobyć szansę na wyróżnienie 📱 #zostanwdomu #zostańwdomu #stayhome #gdańsk #super_trojmiasto #super_gdansk #trójmiasto #pomorskie #twojgdansk #gdanskiekadry #gdansk_official #igersgdansk #igerspoland #pocztowkazpolski #polandphoto #igmasters

A post shared by Gdansk (@gdansk_official) on

 

Warszawa

Warszawa er hovedstaden i Polen, som har en interessant historie. Byen overlevde to verdenskriger. Der finner du mange steder som er verdt å besøke: historiske steder, gamlebyen, Lazienki, Kultur- og vitenskapspalasset, forskjellige museer er bare noen av disse stedene. Etter min mening er det en by som kombinerer tradisjon og modernitet.

Les mer om Warszawa:

Helgetur til Warszawa

Historisk tur gjennom Warszawa

 

 

Gdansk

Jeg vet at mange av dere har vært i Gdansk, og mange også ønsker å besøke denne byen igjen. Der finner dere mange monumenter og forskjellige attraksjoner. Dere kan kombinere en bytur med en hvil på strander. Gdansk julemarked er rangert blant de vakreste julemarkedene i Europa! Dere burde se det!

Les mer om Gdansk:

Alt du bør vite om Gdansk

Anbefalelsesverdige steder i Gdansk

10 beste stedene å besøke i Gdansk

 

 

Listen er HER Ta vare på deg selv! 🙂

 

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 730

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top