På tide å slappe av i Diamond Clinic

Etter en vanskelig covid-tid trenger vi et øyeblikk for oss selv, ikke sant? Dette er en fin tid å ta vare på deg selv og kroppen din. Diamond Clinic gir oss denne muligheten. Klinikken tilbyr mange interessante behandlinger ved hjelp av de nyeste teknologiene. Klinikken ligger i sentrum av Gdansk, i nærheten av Gdańsk Główny jernbanestasjon. Så etter en behandling kan du besøke populære turistattraksjoner. Er du interessert?

 

Massasje

Etter det siste året tror jeg mange av oss trenger en massasje. Hos Diamond Clinic finner du mange typer massasje, som klassisk, avslappende, sport, med varm stein eller ismassasje. Spesielt interessant for meg er Ganache-varm massasjen, som det består av en peeling av hele kroppen, massasje med sjokoladelys og hodemassasje. Og etter behanglinden får du en kopp varm sjokolade. Jeg tror denne massasjen vil være perfekt for de kommende kalde vinterkveldene.

 

Ansiktspleie

Klinikken tilbyr mange ansiktsbehandlinger, slik at alle finner noe for seg selv. Er din hud tørr? Prøv Geneo-behandling. Vil du forbedre utseendet på huden din? Termolifting Zaffiro eller Dermapen kan interessere deg. Icoone strammer opp huden og forbedrer ansiktsformen. En interessant prosedyre er også den ikke-kirurgiske ansiktsløftningen HIFU. Som et resultat vil huden din bli smidig, og behandlingen er trygg og ikke-invasiv.

 

Kroppspleie

Diamond Clinic tar også perfekt vare på kroppen din. Har du lyst til å føle deg som den greske gudinnen Afrodite? Det er en Afrodyta VIP-behandling i klinikken, hvor huden din får næring og renset ved peeling og massasje, og ansiktet ditt får også næring. Arosha-bandasjer reduserer cellulitter, former og strammer opp huden slik at du føler den beste versjonen av deg selv.

 

 

Estetisk medisin

Ønsker du å bli kvitt rynker eller forstørre leppene? Diamond Clinic gjør dette også (smertefritt!). Den moderne Profhilo-bioremodeling utføres også der, som er en foryngende behandling. Klinikken bruker anerkjente produkter fra Restylane, Stylage og Filorga.

 

Manikyr og pedikyr

For mange er det viktig med velstelte negler og hender (og la oss ikke glemme føttene!). Klinikken tilbyr klassisk og hybrid manikyr, neglforlengelse, samt spa manikyr og pedikyr. Det er en pleie- og avslappende behandling hvor hud og negler skal fuktes og regenereres.

 

Et sted for å slappe av

Diamond Clinic bryr seg også om ditt velvære. Der finner du et avslapningsområde hvor du kan slappe av. Dette er stedet hvor du venter på behandlingen med avslappende musikk og et glass vin.

 

Hårtransplantasjon

Diamond Clinic i samarbeid med Amber Hair Clinic tilbyr også hårtransplantasjon behandlinger med FUE (Follicular Unit Extraction) og DHI (Direct Hair Implantation). Prosedyren utføres av sertifiserte spesialister fra Tyrkia som har fått erfaring i Istanbul. Diamond Clinic tar seg av alt du trenger. Du får opphold på prestisjefylt hotell, måltider, transport til og fra klinikken og pleie av en kvalifisert konsulent i løpet av 3 dager.

 

Hvordan å bestille?

Dere kan reservere behandlinger via telefon, e-post på engelsk eller nettside.

Kontakt

Diamond Clinic

Heweliusza 22 (przy Hotelu Mercure)

80-890 Gdansk

Polen

Åpningstider

mandag – fredag: 10–20

lørdag: 10–18

søndag: 11–18 

Telefonnummer: +48 570 007 113 

E-post: [email protected]

Facebook

Instagram

Nettside

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

One thought on “På tide å slappe av i Diamond Clinic

  1. Seriøst en av de mest smakfulle salong/klinikkinnredningene jeg har sett! – Og jeg har vitterlig sett en del etter ‘bøttevis av år i bransjen *hehe*

    Vet du forresten sånn ca prisnivå de tar for fillers der nede?..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top