hits

Beste botaniske hager i Polen

Jeg elsker å besøke botaniske hager! Kanskje det er ikke et sted som turister besøker, men jeg pleier å gjøre det i hver by jeg reiser til. Våren er sikkert den beste årstiden å oppleve og nyte naturen. Hvis du besøker en av disse polske byene, bør du finne litt tid til å sjekke ut disse hagene!

Hortulus-hagene i Dobrzyca - Dobrzyca 76
Jeg elsker dette stedet! Jeg har vært der bare en gang men jeg skulle gjerne reise til denne liten bygden bare for å besøke disse hagene en gang til! Der finnes det en masse fantastiske blomster og... en labirynt! En billett koster omtrent 30PLN.

BFq4VHgEQDX
 
fbC57mAYqH
 

Botanisk Hage i Warszawa - Aleje Ujazdowskie 4
Dette året blir en del av hagen åpent den 8. april, så vent en måned til hvis dere har lyst til å se alt! En billett koster 10PLN og fra april til slutten av august er hagen er åpent fra klokka 10:00 til 20:00. Hvis dere reiser til Warszawa, husk å besøke dette stedet!

 
BLo6gdOhp8J
 
BNAe3YjAiK6
 

Botanisk hage i Poznań - ul. Dąbrowskiego 165
Vennene mine som bor i Poznań gjentar alltid at det er et av deres favorittsteder i byen. Der kan dere finne ro og fred, og mange vakre planter!
 
BLHHm6MA7to
 
BHsAM0YAXy8
 

Botanisk Hage i Łódź - ul. Krzemieniecka 36/38
Denne hagen blir åpent den 1. april og dere kan besøke den til slutten av oktober. Den er en av de største hagene i Polen, og en billett koster 16PLN!
 
BFPCqKFh3Oj
 
BQDNReCDmJA
 

Botanisk hage i Wrocław - ul. Sienkiewicza 23
Og sist men ikke minst - Wrocław! Mange forskjellige palmer, kaktuser, eksotiske planter som er verdt å legge merke til! En billett koster bare 15PLN.
 
BQ_hndUgCco
   


Har dere allerede besøkt noen av disse hagene? :)

Noen bilder i innlegget er delt fra forskjellige Instagram-kontoer. Klikk på bilder for å se Instagram-profiler. Booking.com

Skriv en ny kommentar

Om oss
Magdalena
Besøk Polen 23, Gdansk

Hei og velkommen! :)
Jeg er Magda og bor i Gdansk. Jeg er absolutt forelsket i mitt eget land! På bloggen anbefaler jeg plasser, aktiviteter og gir gode reisetips til alle som vil besøke Polen.

Annonse
Facebook
Annonse
Planlegg din tur til Polen