Dyrehager i Polen

Dere ofte spør om hva dere kan gjøre med barna når dere reiser til Polen. Det finnes mange forskjellige attraksjoner som jeg har allerede skrevet om, men i dag skal jeg fokusere meg på dyrehager. Det er jo noe hva nesten alle barn liker, men også voksne. Vår er en perfekt tid for å tilbringe mer tid ute, og hvis dere reiser til en av disse byene snart, kan det være en god ide å besøke en av disse dyrehagene!
 

Dyrehage i Warszawa ul. Ratuszowa 1/3
Denne dyrehagen er åpent hver dag mellom klokka 9 og 17 (18:00 fra mai til september). En inngansbillett koster 25PLN, og 16PLN for et barn. Funksjonshemmede personer og deres omsorgspersoner trenger ikke å betale. I tillegg til å se mange fantastiske dyr, tilbyr stedet også en flott lekeplass, og et fergerik lite tog som kan ta dere rundt i hagen. Der finnes det også tre restauranter hvor dere kan spise noe deilig!
 

BRsZ3pHjmYj
 
BPfaZ_PFeSg
 
BLD4hnsBq-e

Dyrehage i Gdańskul. Karwieńska 3
Denne dyrehagen ble grunnlagt i 1954 og har et areal på 125 hektar. Der finnes det også en klatreparken som kan være gøy for hele familien, og små rideturer for de yngste. En inngangsbillet for en voksen koster 25PLN og for et barn 15PLN. Dyrehagen er åpent fra klokka 9 til 17.
 

BPGAquZA-uP
 
BM3xwfFDpd0
 
BIFgeRAAyKH

Dyrehage i Kraków – al. Kasy Oszczędności Miasta Krakowa 14
En annen flott dyrehage kan dere besøke i Kraków. Stedet er åpent fra klokka 9 til 17, og biletter koster 10PLN (barn) og 18PLN (voksen). Dyrehagen ligger i Wolski-skogen, som er veldig vakker. Dyrehagen ble grunnlagt i 1929. 

BHX-rhBAVS0
 
BLgGHdkhits
 
BF7Ym3XyZcp

Dyrehage i Wrocław ul. Wróblewskiego 1-5
Denne dyrehagen er den eldste i Polen. Den ble åpent i 1865! Der bor også de fleste dyr av alle polske dyrehagene – over 1100 arter og omtrent 12 000 dyr. Dette stedet er helt sikkert verdt et besøk. Billettene er litt dyrere – en for voksen koster 45PLN og en for barn 35PLN. Dyrehagen er åpent mellom klokka 9 og 17. 
 

BRn0ztvjtSm
 
BRHGirVA7nM
 

Les også om barneattraksjoner i Warszawa og Gdańsk.

Noen bilder i innlegget er delt fra forskjellige Instagram-kontoer. Klikk på bilder for å se Instagram-profiler. 

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top