Mye moro i Trippelbyen – Attraksjoner for store og små

Det er ikke alltid det går etter planen vår, spesielt når været ikke rekker opp til forventinger. I dag vil vi anbefale steder i Trippelbyen om er verdt å besøke når det er dårlig vær, eller når dere har en dag til overs, og vet ikke helt hva dere kan finne på. Anbefalingen er selvfølgelig også rettet mot dem som rett og slett bare elsker å ha det moro. 🙂

A group of joyful youth on the field is photographed on the phone
Bildet er hentet fra fotolia.

Papugarnia

Dette er et perfekt sted for fugleelskere, men også spesielt for barn. Papugarnia kan oversettes til papegøyeland. Der finner du over 60 papegøyer som bor på en 250 kvadratmeters lokale. Det er mulighet å ta på fuglene og mate dem. Du kan kjøpe en liten kopp med frø på stedet.

Prisen for et besøk ligger på 19 złoty for en normal bilett og 15 złoty for barn, studenter, og pensjonister. Fôret koster 3 złoty.

Det er et sted hvor tiden løper fort når man koser seg med dyrene, så det er normalt å tilbringe der ca. 2 timer.

Adresse:

Schuberta 1A/3, Gdańsk

Bil4MFeFrTo
BRMIq7xj_7G
BhrFZREl1pB

Sopot Wax Museum

Voks museet i Sopot ble åpnet i juni 2017. Det kan nok ikke sammenlignes med det i London, da det er mye mindre, og har helt annerledes kvalitet på figurene, men allikevel er det verdt en liten tur. Du finner der blant annet figurer av Angelina Jolie, Christiano Ronaldo, Bill Gates, og Lady Gaga. Museet har også en del barnefilm figurer, så det kan være en gøy attraksjon for de minste. 🙂

Inngangen koster ca. 20 złoty.

Adresse:
Bohaterów Monte Cassino 63, Sopot

BVpUaRMgyLJ
BWCgAVOApxh

FUN ARENA Gdańsk

Vi har tidligere skrevet om PitStop som er mesteparten av Fun Arena. Les gjerne om det HER og HER

Fun Arena er et sted hvor du egentlig kan tilbringe hele dagen. Det er mange attraksjoner som go-kart bane, zip-line, elektronisk paint-ball, forskjellige maskiner man kan spille på, lekeplass for de minste, escape room og en liten verden av fjernkontrollerte biler.

Alt dette finner du på et sted, og prisene er ikke så gale heller. Prisen for escaperoom varierer +/- 40 złoty per person. Elektronisk paintball koster fra 20 til 58 złoty per person, avhengig av antall personer og tiden dere vil tilbringe der. Go-kart prisen ligger på ca.55-65 złoty per person for 15 minutter.

BTOd7a8ldVp
BPGmUalFInx
BPQe1cmlypS
BTw-iEhFmyE

Er disse attraksjonene ikke nok for deg så har jeg et annet forslag, som ligger like ved, nemlig:

Bungee!

Har du noen gang drømt om å hoppe i strikk? Drømmen din kan gå i oppfyllelse i Gdańsk! Vil du rekke det i år så burde du skynde deg da sesongen varer frem til 26. oktober 2018. Bungee Gdańsk gir deg mulighet til et hopp fra 90 meters høyde. Det er en fantastisk opplevelse den kan både bli filmet og tatt bilder av om du ønsker det. Det er ikke nødvendig med reservasjon, så det er bare å droppe-inn. Jeg har selv vært der og kan ærlig si at betjeningen er veldig profesjonell så det er ingen ting å frykte! 🙂

Prisen er veldig fristende: et hopp koster kun 140 złoty. Det er også mulig å hoppe to personer sammen det koster 280 złoty.

Pakke med bilder og GoPro filming koster 80 złoty.

Adresse:

Pokoleń Lechii Gdańska 1, Gdańsk

Kino 7D MAX

Denne kinoen befinner seg på gågaten i Gdańsk (Gamlebyen). Det er en interesant opplevelse for dem som ikke har vært på en 7D kino tidligere.  Kinoen tilbyr to valg: 7D film der du ser en film og får oppleve forskjellige effekter på kinosetet. Det andre valget (etter min mening det gøyeste) er VR briller. Disse brillene gir deg mulighet til å teleprotere deg til verden av dinosaurer, skrekkfilm eller universet, samtidig som du får kjenne på de spesielle effektene på kinosetet.

Prisen ligger på omtrent 20 zł per person for et av valgene. Det er selvfølgelig mulig å prøve både 7D kino og VR briller, det lønner seg best.

Det er ikke nødvendig med reservasjoner, så det er bare å droppe inn. 🙂

Adresse:
Tkacka 17/18, Gdańsk

6k0xHWus3u

Centrum Nauki EXPERYMENT

Dette er en av de første polske vitenskapssentrene. Stedet gir mulighet til å skaffe seg kunnskap gjennom lek ved å eksperimentere selg, og det er en spennende opplevelse for både vokse og barn.

Prisen for en normal bilett er 20 zł. Familier får noe rabatt avhengig av antall barn og voksne.

Adresse:

Aleja Zwycięstwa 96/98, Gdynia

BiMB60qFTlc
BmdEnZ-HQrR
BiG5mQcFkc1
BgOPFC9BlHu

Zoo

Dette er vel et perfekt sted for en tur med hele familien. Dyreparken i Gdańsk er full av forskjeliige dyrearter som frosker, reptiler, fugler, tiger, aper, kameler, giraff, sebra, elefanter, ulver, flodhest og mye mye mer. Stedet tilbyr også en barnedyrepark hvor ungene kan kose seg med geiter, sauer, kaniner og giser. Det beste med denne dyreparken er at den er åpen hver dag, hele året! 🙂

Prisen ligger på ca.25 zł per person. (litt billigere utenom sesongen)

Adresse:

Karwieńska 3, Gdańsk

Bj9R8gWhzCA
BePukqnHW-B
BZkuSLxHzX4
BZDOCpJn3VN

Ciu Ciu

Det er noe som barn elsker mest søtsaker! Ciu Ciu er et sted hvor det produseres og selges karameller og slikepinner. Alle disse søtsakene er håndprodusert, og dette kan du være et vitne til, da det er mulig å se på produksjonen! Ungene er helt forelska i dette stedet. J

Adresser:

Długa 64/65, Gdańsk
Bohaterów Monte Cassino 37, Sopot
Świętojańska 54, Gdynia

BJN_6q8jfj4
BgwB8zKHRKa
BP2aaoFFsp9

Galeria Starych Zabawek

I gamlebyen i Gdańsk kan du finne tt galerii av gamle leker. Det er et sted hvor du kan se leker som ble produsert i Polen i perioden fra 1920 til 1989. Jeg vil tro at det er en gøy opplevelse for ungene, men også for voksne som kanskje også finner en lek som minner dem om barnedommen deres. 🙂 Ved inngangen er det også mulig å kjøpe noen miniatyrer fra forskjellige barneserier.

Inngangen koster 8 zł per person.

Adresse:

Piwna 19/21, Gdańsk

BZY06Obj-he
BaoeTaUjNaI
BXjEv6PHCi_
BkjGTaqHrcU
BXc9ZWNgGn7

Bloody basement – et sted for folk med sterke nerver

Er du en som elsker skrekkfilmer? En som ikke er redd for mørket og en som mener at ingen ting kan skremme deg? Eller er du på utkikk etter noe spennende du kan gjøre med din vennegjeng i Trippelbyen? Da har vi et veldig spennende forslag for deg, nemlig Bloody basement.

Bloody basement er et skrekkhus eller nøyaktig kjeller med ekte skuespillere hvor du kan få følelsen av å være med i en skrekkfilm. I tillegg til hele opplegget er skrekkhuset med elementer av escape room som gjør hele greia til en enda mer interessant opplevelse. 

Prisene vipper fra 20 til 27 złoty per person avhenging av hvor mange personer som deltar. Moroen varer i cirka. 20 minutter (hvis du holder ut så lenge! 😉 ) Omtrent 20 % av besøkende roper STOPP. Dette avslutter leken, men hvis mer enn en person vil fortsette så blir bare de som ønsker fulgt ut av kjelleren, og resten får lov til å fortsette moroen.

Adresse:
Bohaterów Monte Cassino 15, Sopot
Inngangen er gjennom Central Sopot Hostel

NB! Det er ikke et sted for barn.

BipXvNwhKGq
Bl0gaQ7hg9v
BlnglRrhZir
Bildene i innlegget er delt fra forskjellige Instagram-kontoer. Klikk på bilder for å se Instagram-profiler.
Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top