Hva skjer i Gdansk, Sopot og Gdynia i mai 2023?

I dette innlegget vil vi presentere spennende arrangementer som finner sted i de sjarmerende byene Gdańsk, Gdynia og Sopot, kjent som Trippelbyen. Disse polske perlene ved Østersjøkysten byr på en unik blanding av kultur, historie og vakre severdigheter. La oss utforske hva som skjer i disse fantastiske byene og bli kjent med Polens unike sjarm.

 

Amazonas leir

Hvor? Amazonia Świętojańska 133 Gdynia

Når? 19. april- 3. mai 2023

Billetter: 30-50 PLN

Nettside: HER

En fantastisk tid for barn! Det er mange interessante oppgaver som venter på barn. På programmet finnes det blant annet: lage fjær og drømmefangere, bygge et amazonsk tipi, sol dans, indiansk ansiktsmaling, lære å skyte med pil og bue.

Bildet: Adobe Stock

 

Majówka weekend retreat body & mind

Hvor? Zakrzewo 23

Når? 30. april- 3. mai 2023

Biletter: 1250-1550 PLN

Nettside: HER

Gjør deg klar for en fantastisk helg med MAJÓWKA WEEKEND RETREAT BODY & MIND. Dette arrangementet tilbyr en rekke aktiviteter for å pleie både kropp og sjel, inkludert morgen- og kveldsmeditasjon og yoga, sunn vegetarmat og et vakkert og fredelig sted omgitt av enger og skog, kun en times kjøring fra Trippelbyen (Gdansk, Gdynia, Sopot). I løpet av retreatet kan deltakerne delta i ulike workshops, som brødbaking, laging av tradisjonelle polske gryter, bål, hest-menneske-relasjonsworkshops, skogsbading, avslapning og selvhjelp.

Bildet: Pixabay

 

Utstilling av LEGOklosser

Hvor? Matropolia kjøpsenteret, Jana Kilińskiego 4 Gdansk

Når? 17. desember 2022- 10.september 2023

Biletter: 33-35 PLN

Nettside: HER

Vakker utstilling av legoklosser. Oppdag helt nye, premiere modeller på en spennende utstilling med over 5 millioner LEGO klosser fordelt på 1000 m2 og 80 modeller. Det finnes blant annet: en spektakulær 7 meter lang rekonstruksjon av Batmans Batmobil, en detaljert modell av den magiske skolen Hogwart, Gdansks historiske severdigheter, som den gamle kranen Żuraw og Długi Targ, modeller inspirert av populære Disney-figurer og eventyr. Den helt nye Fun Park lekeområdet tilbyr en fargerik lekeplass for både store og små, med utallige muligheter og inspirasjon for å bygge dine egne kreasjoner.

 

Polsk matfestival

Hvor? Stacja Food Hall, Matropolia kjøpsenteret, Jana Kilińskiego 4 Gdansk

Når? 29. april- 3. mai 2023

Biletter: gratis!

Nettside: HER

I løpet av den kommende langhelgen vil Stacja Food Hall feire de kulinariske tradisjonene i vårt fantastiske land med en polsk matfestival! Hver dag kan du finne autentiske polske retter hos Rzeźnia og Ziemniaki, vertene for festivalen. Men under arrangementet vil hvert av våre kulinariske konsepter tilberede spesielle polske retter utenfor menyen, og baren vil fortrylle deg med polske cocktailer. Ambassadør for polsk matfestival er Mesterkokk Krzysztof Szulborski, en stor tilhenger og promoter av polsk og regional mat på internasjonalt nivå.

Noen bilder i innlegget er delt fra forskjellige Instagram-kontoer. Klikk på bilder for å se Instagram-profiler. 

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top