Campingplasser i Polen

Mange av dere skriver til meg og spør om campingplasser i Polen. Derfor har jeg lagd en liste over noen gode campingplasser som mange mennesker anbefaler og som kan bli en god feriedestinasjon!
Man kan enten komme til Polen med sin egen bobil eller campingvogn (du kan for eksempel ta ferge fra Karlskrona i Sverige til Gdynia) eller leie en bobil i Polen. Prisene er ganske rimelige, og kvaliteten av de polske veiene har forbedret seg mye i de siste årene: man har bygd mange nye motor- og ekspressveier, og fremdeles forbedrer man veinettverk.

Sommer er over men det betyr ikke at man bør stoppe å planlegge neste turer, ikke sant? 😉

1. Sopot 34 – Sopot
Sopot er en veldig populær sommerdestinasjon! Derfor er det godt å vite at det finnes en fantastisk, moderne campingplass der – Sopot 34. Hvis du har lyst på ferie rett ved siden av stranda, mange attraksjoner (også for barn!), windsurfing eller sauna – er stedet perfekt for deg. 

BOSNvXyjV9Q
BUUq_CajHXU
BX2WVq9nOmi
Mer om Sopot kan du lese her
 
2. Kemping nad Stawem – Malbork
Kemping nad Stawem er en campingplass som ligger i en unik polsk by – Malbork. Malbork er særlig kjent for Den tyske ordens slott – verdens største mursteinsslott og et av verdens største gotiske arkitekturkomplekser. 
 
BYa5DYxHoBf
Campingplassen ligger i et sjarmerende område med en fantastisk utsikt! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Les også: Polens 10 vakreste slott 

3. Camp 66 – Ściegny (Karpacz)
Camp 66 er for dem som liker fjell, natur, fred og ro 🙂 Stedet er perfekt både for familier med barn og dem som liker å være alene. I dette maleriske området kan alle føle seg godt og slappe av 🙂

BYkna0Tnhpf
BWcKvnVASy0

Campingplassen ligger i nærheten av Karpacz – en trivelig by! Husk å besøke Śnieżka – det høyeste fjellet i fjellkjeden Karkonosze – og… Vang stavkirke! Vang stavkirke er rekonstruksjon av kirken fra Norge med gjenbruk av dens materialer! 

BY7lV4uAypO
BYcyzdWBzc3
BZzRkziDozF

4. Camp9 – Tarnowskie Góry
Camp9 ligger i Tarnowskie Góry – en liten by i Det schlesiske voivodskap. Stedet ligger i et fint og rolig område som er perfekt for dem som vil slappe av og glemme om virkeligheten 😉 
 

BYGcUa3HRdv

Fra Tarnowskie Gory kan du reise til Katowice, Bytom eller Czestochowa og bli kjent med denne undervurderte delen av Polen 🙂 
 

5. Camping Malta – Poznań
Poznań er en av de vakreste og mest populære byene i Polen som jeg anbefaler til alle! Derfor er det godt å vite at det finnes en fantastisk campingplass der – Camping Malta

BSshgIaDnwo
 
BPaQvQOhLQ4
Camping Malta tilbyr komfortable hytter og et hotell til dem som trenger litt luksus 🙂 Det finnes også en god restaurant der. 
 
6. Camping Marina – Szczecin 
Szczecin er et populært sted blant dem som reiser til Polen fra nord-Tyskland. Byen er sikkert verdt å se og kan bli en fantastisk pause før reise til andre deler av Polen! Camping Marina blir anbefalt veldig ofte. 
 
BYiwY0_hKAT
BX_CF9QByfv
Mer om Szczecin kan du lese her
 
7. Camping Morski 21 – Łeba
Det finnes veldig mange campingplasser langs Polens kyst, med det er Camping Morski 21 som anbefales oftest. Den ligger i Łeba – en veldig attraktiv by ved sjøen som hvert år tiltrekker mange turister fra hele Europa. 
 
BXxqCALlCct

8. Camping Baltic – Kołobrzeg
Camping Baltic  ligger i et spennende område! Kolobrzeg er en unik polsk by som ligger rett ved sjøen og som tilbyr moro for hele familien, vakre utsikter, nærhet av natur men også uteliv! I min mening er Kolobrzeg ett av de beste stedene for dem som planlegger sommer i Polen. 

BKD4Ig-BcMn
 
9. Camping Tumiany – Tumiany
Camping Tumiany kan være attraktiv for dem som vil besøke ett av Polens vakreste områder  – Ermland og Masuria. Natur, mange innsjøer og sjarmerende byer gjør denne delen av Polen veldig attraktiv og verdt et besøk. Tumiany ligger i et fredelig område hvor man kan skikkelig slappe av og glemme om virkeligheten 🙂 
 
BWkDiHrlzle
BOPc_vxBNfC

10. Wok Camping – Warszawa
Dette stedet er et godt forslag for dem som vil besøke Polens hovedstad. WOK Camping ligger i Warszawa som gir mange muligheter til besøkende. Campingplassen er godt tilpasset til alle gjester som vurderer den veldig godt. 
 

BJBCaUdjodH
5ZShuhuiVc
Mer om Warszawa kan du lese her

Sjekk også:
Cezar Mragowo
Torun Camping Tramp 
Miedzyzdroje Camping 24
Ciechocinek

Kan du anbefale andre campingplasser i Polen? Skriv gjerne i kommentar! 🙂 

 

Noen bilder i innlegget er delt fra forskjellige Instagram-kontoer. Klikk på bilder for å se Instagram-profiler. 

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top