Den 29. finalen av Great Orchestra of Christmas Charity i en koronawirus tid

I dag er det finalen i Great Orchestra of Christmas Charity. Dette er det største veldedighetsarrangementet i Polen, som har eksistert i 29 år! Hvis du var i Polen på finaledagen, så du sannsynligvis mange frivillige med pengesker og mange mennesker med røde hjerter på klærne. I fjor ble 186 133 610,66 PLN samlet! Hvordan blir årets finale under pandemien, og vil det være mulig å samle inn mer penger i år? Dere kan lese om WOŚPs historien HER  

Bildet: https://en.wosp.org.pl/aktualnosci/rozpoczynamy-final-z-rekordowa-kwota

 

I år samles det inn penger til pediatrisk ØNH, otolaryngology og hodediagnostikk. Pengene vil bli samlet inn av 120 000 frivillige over hele verden! Forrige gang det ble samlet inn penger til dette formålet for 13 år siden. Da ble det samlet inn 32 millioner zloty. The Great Orchestra of Christmas Charity er et stort veldedighetsarrangement. Jeg håper du aldri trenger å være på polske sykehus. Men du kan se tingene som Great Orchestra of Christmas Charity kjøpte. De har røde hjerter. Nesten hvert sykehus har noe utstyr fra Great Orchestra of Christmas Charity.

 

 

I år kjøpte også Great Orchestra of Christmas Charity de nødvendige tingene på grunn av koronaviruspandemien. Det kostet over 69 millioner PLN.

 

I begynnelsen skulle finalen til Wielka Orkiestra Świątecznej Pomocy være 10. januar, men på grunn av begrensninger ble den endret til 31. januar. De fleste arrangementene vil være online. Hovedstudioet ligger på Plac Defilad i Warszawa. Du kan se online-arrangementer HER.

 

Karakteristisk for Great Orchestra of Christmas Charity var Światełko do nieba (lyset til himmelen) – et fyrverkeri som fant sted i mange byer. I år vil det ikke være mulig, men det vil være ett offisielt Światełko do nieba (lyset til himmelen) – online. Arrangørene sier at det vil være annerledes enn vanlig. Du kan se den HER kl. 20.00.

 

HER kan du se hvor mye penger som ble samlet inn.

 

I dag kan du se konsertene på nettet HER:

08:41     DAWID PORTA & JAFIA

09:35     KWIAT JABŁONI

10:30     PPNOU

11:20     MAREK DYJAK

12:05     KRAKÓW STREET BAND

12:55     VAVAMUFFIN

13:45     PULL THE WIRE

14:35     CLOCK MACHINE

15:30     ZENEK

16:25     HARD ROCKETES

17:10     PIERSI

18:10     ENEJ

19:10     KONIEC ŚWIATA

20:05     ORGANEK

20:45     DR MISIO

21:30    KARAŚ/ROGUCKI

22:15     RUSOWICZ

23:00     VOO VOO

23:45     VOO VOO

I år blir det også det 15. løpet Policz się z cukrzycą. Denne gangen er den online. Dette betyr at hver deltaker må løpe minst 5 km hvor som helst.

 

Internett-auksjoner arrangeres også hvert år. Kjente mennesker, skuespillere, idrettsutøvere, men også normale mennesker som vil hjelpe, gir forskjellige ting. Alle auksjoner finner dere på Allegro. La oss sjekke.

 

Radek Kotarski – polsk journalist, forfatter og skaper av utdanningskanalen PolimatyYouTube, ga sin bok og… FERRARI!

 

Kamil Stoch ga jakken til det polske landslaget.

 

Iga Świątek- polske tennisspilleren donert sin racket og ball fra Roland Garros.

 

Robert Lewandowski ga klubbdrakt sin, der han vant UEFA Champions League-finalen 2020 med Bayern München.

I år ble det samlet inn 210 813 830,1 PLN

Gratulerer!

Mer HER

Facebook

 

Noen bilder i innlegget er delt fra forskjellige Instagram-kontoer. Klikk på bilder for å se Instagram-profiler. 

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top