Hva skjer i april 2022 i Warszawa, Krakow og Wroclaw?

Hva skjer i april i Warszawa, Krakow og Wroclaw? Jeg har noen steder for deg som er verdt å besøke denne måneden. Vil du vite mer om noen av disse stedene?

Bildet: Pixabay

 

Warszawa

Japansk måned i den botaniske hagen i Powsin

Hvor?

Botanisk hage PAN
Prawdziwka 2, 02-973 Warszawa

Når?
2. april – 1. mai 2022

Billetter?

13 – 17 PLN

 

Våren er en flott tid for å besøke ulike hager og parker. I den botaniske hagen til det polske vitenskapsakademiet kan du se mange vakre planter. April er den japanske måneden der. Det er da kirsebærene, et symbol på Japan, begynner å blomstre. På japansk er det et ord hanam som betyr den tradisjonelle ser på vakre kirsebærblomster. I 2019 ble dette stedet besøkt av kongprins i Japan Akishino.

Nettside

 

Den multisensoriske DaVinci-utstillingen

Hvor?
Kultur- og vitenskapspalasset

plac Defilad 1, 00-901 Warszawa

 

Når?
26. mars – 25. juni 2022

 

Billetter?

35 – 65 PLN

Da Vinci-utstillingen er en kombinasjon av en tradisjonell utstilling og moderne teknologi. Der finner du multimedia Da Vinci-malerier, som kombinert med musikk skaper et uvanlig sted. Der ser du også tradisjonelle utstillinger. Denne utstillingen har vært mange andre steder rundt om i verden som Milano, Beijing, USA og Canada.

Nettside

 

Krakow

Den internasjonale uavhengige kinofestivalen Off Camera

 

Når?
29. april – 8. mai 2022

 

Billetter?

150 – 350 PLN

 

Noe for kinoelskere. International Independent Cinema Festival er en av de største slike begivenheter i denne delen av Europa. Der kan du se mange uvanlige filmer. Filmene er delt inn i ulike kategorier, som Fremtiden er nå – filmer om den økologiske krisen. Denne kategorien ble laget med Bergen internasjonale filmfestival.

Nettside

Wroclaw

Den multisensoriske Van Gogh-utstillingen

 

Hvor?
Instytut Automatyki Systemów Energetycznych

Wystawowa 1, 51-618 Wrocław

Når?

  1. mars – 12. juni 2022

Billetter?

35-65 PLN

Da Vinci i Warszawa og Van Gogh i Wroclaw. Dette er nok en multisensorisk utstilling. Denne gangen fokuserer det på Vincent Van Gogh. Akkurat som i Warszawa vil du se både multimedia og tradisjonelle bilder der. Jeg oppfordrer deg også til å se den polsk-britiske filmen «Loving, Vincent», som forteller om denne artistens liv og død.

Nettside

 

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 729

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top