Når er det sønsdagsåpent i Polen? – Kalender 2019

Som mange  av dere sikkert husker, så har det blitt bestemt at det skal være søndags handelforbudt i Polen. Forbudet skal innføres gradvis, så i år har vi hatt to søndager med handel forbud i måneden. Til neste år (2019) skal handel forbudet gjelde tre søndager i måneden. Fra 2020 vil forbudet gjelde alle søndager i måneden med noen få unntak.

Når er det sønsdagsåpent i Polen? – Kalender 2021

Bildet er hentet fra fotolia. 

Vi har lagt merke til at flere av dere begynner å spør om hvilke søndager handelforbudet gjelder i 2019, da dere ønsker å planlegge turen til Polen. Derfor kommer vi men en ny kalender, så dere kan ha en enkel og klar oversikt.

Grønne sirkler betyr søndagsåpent. Røde sirkler betyr stengt (vi har også tatt med høytider som er arbeidsfrie dager som vil da si at butikkene også er stengt)

Regelen er veldig enkel – butikkene holder åpent den siste søndagen i måneden. Unntaket er kun april og desember der det er flere søndager med søndagsåpent slik at folk kan handle til Påske og Jul. 🙂

 

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

16 thoughts on “Når er det sønsdagsåpent i Polen? – Kalender 2019

 1. Hei! Jeg skal til gdansk 19-23 april, betyr det at butikkene er stengt 19, 21 og 22?☺️

  1. Hei! Butikkene holder stengt 21 og 22 april. Når det gjelder 19 og 20 april så skal alle butikkene holde åpent som vanlig. (Kanskje noen velger å stenge litt tidligere).
   Mvh! 🙂

  1. Hei,
   10 juni er det pinse i Norge derfor er den rød, men i Polen er dette en vanlig dag der butikkene holder åpent. Det er kun røde sirkler på kalenderen som betyr at det er stengt.
   Mvh! 🙂

 2. Hei. Hvordan er det med julemarkedet i Gdansk? Er det også stengt på søndag? Tenker i utgangspunktet søndag 8.des

 3. Hei, hvordan er det med søndagsåpent i november og desember i år? Og tid åpner julemarkedet i Gdansk?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top