Foodpairing Nyttårsaften i Gdańsk

Den siste dagen i året er verdt å tilbringe i maleriske Gdańsk. Den siste dagen i året er også et øyeblikk til å ta vikitge beslutninger – f.eks. hvor gøy skal jeg  ha det denne kvelden.

Vi har tidligere fortallt dere om Eliksir (se her), men i dag har vi gleden av å invitere dere til å tilbringen starten av det nye året på Eliksir!

Eliksir ble nylig kåret sammen med en annen restaurant til en av de beste restaurantene i Gdańsk – ifølge Gault & Millau guide. Det er noe å skryte av. 

Nyttårsaften i ELIKSIR består av 5 retter og 4 cocktailer tilberedet av Kjøkken Sjefen Paweł Wątor og hans team.

Som i fjor klokken 00:00 vil alle gjester bli servert et glass med G.H.Mumm champagne.

La kjøkkensjefene i Eliksir overraske smaksløkene dine med nye, spennende smaker! I menyen finnes det blant annet: Sild marinert i gulrot, Krem av stuvet purre i hvitvin, Bakt laksfilet, Rostbef og endelige, unike, deilige Nøtte marengs.


Coctailene i menyen er basert på Jameson, Absolut Elyx eller Havana Club Especial og kommer helt sikkert til å være en perfekt komplement til rettene. Eliksir er et av de få stedene hvor du får servert coctailer som er tilberedt med vekt på de minste detaljene. Alle ingrediensene er godt gjennomtenkt og tilpasset – dette gjør coctailene unike, og vanvittig gode!

Siste årets nyttårsaften i ELIKSIR fikk svært gode vurderinger – vi håper at dette året vil bli enda bedre.


         

De musikalske attraksjonene vil bli gitt av DJ MUSH, og hele nyttårsaften kommer til å bli kommentert av Kjøkken Sjefen Paweł Wątor.

Eliksir er det første stedet i Polen, som på en så bred skala sprer ideen om foodpairing. I vårt meny er hvert rett ledsaget av en riktig sammensatt cocktail som forsterker smaken av retten.


Hver fredag og lørdag i den klassiske innredningen til Eliksir, kan man høre live musikk, og nyte et bredd utvalg av sigar på sigarrommet.


På barhyllene i Eliksir finnes det nesten 300 forskjellige slags alkoholer så det er uten tvil mye å velge mellom!

Menyen i ELIKSIR, som dere husker fra de forrige artikklene, forandrer seg hvert 2-3 måned. Hvert neste meny gir våre gjester mulighet til å oppdage Eliksir på nytt. Det mest populære blant våre gjester er vår 7-retters smaksprøving meny med tilpasset coctailer. Utenom smaken og kvaliteten setter gjestene våre stor pris på våre priser – vår 5-retters smaksprøving meny koster 99 zł, og dette er den laveste prisen i Polen når det gjelder restauranter av typen fine dinning.

Utenom god mat, drikke og priser er det en ting vi ikke kan glemme å nevne – hyggelig miljø. Våre imøtekommende ansatte vil gjøre sitt beste for at du som vår gjest kommer til å bli fornøyd av servicen, og besøker oss igjen med glede.


Mer informasjon om nyttårsaften:  https://www.facebook.com/events/277491319762021/
Reservasjoner: + 48 570 191 910
Nettside

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top