PRIVÉ Beauty & Hair – estetisk medisin og kosmetologi i hjertet av Gdańsk

Sommer nærmer seg med store skritt! Er dere ikke fornøyd med sommerkroppen deres og leter etter en god løsning? Eller kanskje er dere fortsatt usikker hvilken sallong utfører de beste behandlinger og trenger en anbefaling? La det ikke plage dere lenger! Sjekk ut skjønnhetsallongen PRIVÉ Beauty & Hair som tilbyr utmerkede tjenester innen estetisk medisin, frisørtjenester og kosmetologi. I dag fokuserer vi hovedsakelig på deres behandlinger innen estetisk medisin og profesjonelle tjenester, som sallongen er kjent for på kartet av Trippelbyen.

 

 

Vi har skrevet om deres frisørtjenester før, dere kan lese artikler her og her!


I dag vil vi fokusere på behandlinger som hjelper å vedlikeholde en sunn og slank figur ved å redusere cellulitt og unødvendig kroppsfett fra ulike deler av kroppen. Sallongen tilbyr et bred utvalg av tjenester innen kosmetologi og estetisk medisin, nedenfor finner dere noen av dem:

 

Cavi Lipo Dex

Denne behandlingen er den sterkeste ikke invasive metoden for destruksjon av fettceller. Behandlingen består av noen faser. Den første består av en konsultasjon med kosmetologen sammen med analyse av sammensetningen og kroppsvekten ved hjelp av profesjonell vegt og måling av kroppsomkkretser. Den andre fasen er ultralydkavitasjon som bryter ned lipidceller veldig presist. Vi skiller ultralydbølger som er konsentrerte (energien er konsentrert på et konkret område av vevet) og bølger som er spredte (energien er på en måte reflektert). Den siste fasen er vakuummassasje som er en form for dyptgående massasje.

 

 

Behandlingens oppgave er å eliminere lokalt akkumulert fettvev i form av uønskende folder blant annet på magen, lårene og haken. Behandlingen kan betraktes som last minute behandling, allerede fra første gang strammer den huden og reduserer celluitt.

 

 

Behandlingens effekter:
– hjelper kavitasjonsprosessen
– forbedrer blodsirkulasjon
– sikrer at pasienten har et åpent lymfesystem
– hjelper å bli kvitt toksiner
– akselerasjon av metabolisme
– sikrer en større dose oksygen som er essensiell for destruksjonen av fetceller

 

 

Karboksyterapi

Karboksyterapi er dedikert spesielt til personer hvems kroppsfettet er ujevnt fordelt. Oftest problemet gjelder områder av sider, baken, magen, armer eller lår.

 

 

Behandlingen fører til en mer slank figur og en synlig fettreduksjon. Den svekker fettceller med hjelp av trykk når karbondioksid blir injisert. Gasen forvandles deretter til karbonsyre, som ødelleger fettceller på en helt mekanisk måte. CO2 gjør at det skjer ganske mye i organismen: blodkarer utvider seg og frakter mer oksigen til huden + alle fettceller i dette området blir ødelagt.

CO2-terapien har fantastiske effekter, fordi den fokuserer direkte på et område som har overskudd av fett. Dessuten blit metabolismen bedre, som et resultat av injeksjonen (fettvevet varmes opp) og dannelsen av nye blodkarer. CO2 forbedrer limfedrenasje og oksygensirkulasjon i stedet som behandles. Alt dette sammen til slutt fører til modellering av kroppen og reduksjonen av kroppsfett.

 

 

Ved bruk av karbondioksid (som injiseres under huden) gir behandlingen oss:
– en bedre blodsirkulasjon
– mer oksygen og næringsstoff i organismen
– regenerasjon av celler
– mer oksygen til celler og vever

 

Kinesiske bobler

En behandling som er veldig gammel, men fortsatt i bruk. Den er spennende både for fettreduksjon og kroppsmodellering. Med hjelp av gummibobler og olivenolje får vi huden til å rødme med sikre fram-og-tilbake bevegelser. Blodkarene utvider seg (et forsvarsystem mot alle slags betennelser), blod- og limfesirkulasjonen blir bedre og hele vårt forsvarsystemet forbedres. Selve behandlingen hjelper med ulike lymfødem og øme, spente muskler. Denne behandlingen gjerne utføres sammen med lymfedrenasje og anticellulittbehandling.

 

Dermomassager

Behandlingen kombinerer mekanisk massasje med vakuum. Under behandlingen masserer du den valgte kroppsdelen med et spesielt utstyr, som består av spesielle ruller og et rør som suger til seg alle urenheter. Dermomassager brukes ikke bare til å bekjempe cellulitt, men også å glatte ut strekkmerker eller arr. Den også gjør undere når det gjelder lymfødem. Massasjen forbedrer blodsirkulasjonen og øker hudens elastisitet ved å stimulere celler til å syntetisere kollagen og elastin. Ved å bryte ned fettcellene, elimineres cellulitt og kroppens kretser reduseres på en synlig måte, og huden blir firmere. Dermomassasje er en slankende behandling som fokuserer på å forme kroppen og fjerne arr eller urenheter.

 

 

Mesoterapi uten nåler

Nålefri mesoterapi er en enestående og helt smertefri prosedyre uten nåler, hvor vitaminer og mineraler føres inn i huden. Ved hjelp av små elektriske pulsslag, åpnes det små «porter» i cellene, og det innføres virkestoffer alt etter hudtype og behov, dypt ned i huden. De fungerer som antioksidanter og forbedrer blodstrømmen i blodårene. På den måten vil du oppnå en hurtigere, mer holdbar forbedring av hudens utseende, enn med en tradisjonell ansiktsbehandling. Etter en behandling fornyer hudens overflate, og din hud vil føles smidig, oppfrisket med ny glød. Mesoterapi er en teknikk, som kan brukes på forskjellige deler av kroppen.

 

 

 

RF radiobølger

En behandling som virker opstrammende på huden. RF består av radiobølger, som leverer energi til huden og som utsender varme. Den stimulerer collagen- og elastinproduksjonen i huden. Varmen som genereres av radiobølger forårsaker en prosess som heter selektiv termolipolyse, som fører til nedbrytning av triglyserider til fettsyre og glyserol. I tillegg observerer vi en økt blodsirkulasjon og bedre metabolisme, noe som resulterer i reduksjonen av fettvev.

 

Injeksjon lipolyse

Lipolysebehandling er dedikert til personer med en sunn kroppsvekt eller pasienter med liten overvekt, som finnes i slike områder som f.eks.:
– hofter
– magen
– dobbelthake
– bak
– lår
– armer
– knær
– undersiden av overarmene
– nakke

Behandlingen er også veldig effektiv når det gjelder gynekomasti hos menn.

Prosedyren i seg selv går ut på å innføre små mengder av medisinsk stoff punkt for punkt i et bestemt område av kroppen ved hjelp av injeksjon. Det er en sikker prosedyre som involverer ikke-invasiv kroppsforming. Som et resultat oppstår det nedbrytning i metabolismen og fettet blir fjernet fra kroppen.

Fordeler av behandlingen:
– tap av kilo
– utjevning av celluitt
– færre centimeter i kroppsomkretsen
– forbedring av hudens elastitet og fasthet

 

PRIVÉ Beauty & Hair   tilbyr også mange andre behandlinger som:

  • Behandling av forskjellige typer akne
  • Intensiv fot og håndpleie
  • Fjerning av arr og strekmerker
  • Fjerning av synlige og sprengte blodkar
  • Terapeutiske og anti-stress masassjer
  • Microdermabrasjon (pleie av øyeområdet, vippeløft, henna)
  • Intensiv hydrering og foryngelse av hud

 

 

PRIVÉ Beauty & Hair vil forberede silhuetten din til sommeren og forbedre ditt velvære. Konsultasjon koster deg ingenting og du vil få riktig behandling samt hjemmepleie.

 

I tillegg får du en rabatt på neste behandlinger samt en rimelig pris for det du ønsker!

 

 

Gjerne ta kontakt og bestill time!

 

Kontakt

Addresse: Rajska 1/5, Gdańsk

E-post: [email protected]

Tlf.: 506 815 708

Åpningstider

Mandag – fredag: 08:00 – 20:00
Lørdag:  08:00 – 16:00


Nettside
Facebook

 

 

Reklame

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top