Opprørske og uvanlige – Niepokorni Restaurant i Gdansk

Det kan tro, at det finnes så mange veldig gode restauranter i Gdansk, at ingen av dem kan overraske oss. Men er det sant…? Niepokorni Restaurant er svaret. Det er et perfekt sted for folk som elsker ekstraordinære smaker 🙂

 

Hva er rettene på Niepokorni Restaurant? Slik som de er! Opprørske og uvanlige. Kokkene er ikke redde for nye, dristige fusjoner. Og de gjør det riktig.

På bildet ser du eieren av restauranten Adam og kjøkkensjefen Kamil.

 

Niepokorni Restaurant serverer hovedsakelig moderne, europeisk mat, men ikke bare det. De spesialister seg spesielt i forskjellige slag av kjøtt som oksekjøtt, fjærfe, svinekjøtt samt fisk og sjømat. Er du en vegetarianer? Du vil også finne noe for deg selv. I en meny kan du finne retter uten kjøtt også. Psst! Hvis du spør betjeningen, vil de lage en vegansk rett spesielt for deg 🙂

 

Menyen er kort, men kortfattet. Og produktene kommer fra lokale produsenter. På bildet ser du kyllinglever som er karamellisert i rødvin. Det ser virkelig appetittvekkende ut, ikke sant?

Meny

 

 

I restauranten kan du finne klassiske retter i en interessant versjon. Spesielt tartar, som er veldig populær, er verdt å prøve.

 

Restauranten serverer frokost mellom 9:00 og 12:00. Du kan prøve klassiske eggerøre med pålegg, engelsk frokost eller Eggs Benedict.

 

Betjeningen vil hjelpe deg med å finne en passende vin fra ulike regioner i verden. Du kan prøve polske viner også 🙂 Hvis vi snakker om alkohol… Du vil også finne håndverket øl fra små bryggerier og sterkere alkoholer. Du kan også komme med venner på kvelden og ha en god tid (og smake spesielle alkoholer!)

 

Og hvis du kommer med barn, finner du bord for dem med fargebøker og fargestifter 🙂

 

Niepokorni Restaurant er et uvanlig sted i nærheten av gamlebyen i Gdansk og i området er det mange hoteller og leiligheter til leie. Hvis du liker uformell stemning, dette stedet er perfekt for deg. Du trenger ikke å ta på deg elegant klær for å kose seg i dette stedet, og stedet er veldig trivelig og klima. Inni ser du mye tre og murstein. Veldig hyggelig, ikke sant?

 

Du kan snakke med dem på engelsk.

Bordbestilling:

Du kan bestille et bord på flere måter:

telefonnummer +48 731 700 333

e-mail [email protected]

melding på Facebook

Du kan bestille et bord samme dag, men hvis du planlegger å besøke dette stedet med mange venner, er det verdt å gjøre en reservasjon minst dagen før. 

 

Adresse:

Ul. Chmielna 72/5

80-748 Gdańsk

Polen

 

Åpningstider:

Hver dag fra 9:00 til 22:00

 

Facebook 

Instagram 

 

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top