Piotr Manasterski – din fotograf i Gdańsk, Sopot og Gdynia

Av og til spør dere oss om fotografer vi anbefaler som holder til i Tricity. Derfor vil vi idag introdusere dere til en begavet og kvalifisert fotograf, som spesialiserer seg særlig i bryllupsfotografering, men er lidenskapelig om ulike typer fotografering, slik at dere alle sikkert vil finne det dere trenger. Hvis du er på utkikk etter en profesjonell fotograf som du ønsker å betro dine minner til, er dette innlegget perfekt for deg. Møt Piotr Manasterski!

 

 

 

Piotr har jobbet som fotograf siden 2003. Han begynte sin karriere i ulike aviser og fotobyråer, og han samarbeider med Musikalteateret i Gdynia, Rådhuset i Gdynia og andre store firmaer. Som han selv sier, i hjertet har han bryllupsfotografering, men tilbudet hans er likevel veldig variert og inneholder alle vanlige tjenester som portretter, familiefotografering, bilder fra brudefesten, utdrikningslag eller bare sammenkomster med venner 🙂

 

 

Han tar seg god tid til hver kunde for å skape uforglemmelige bilder av deg og dine kjære, og for å få frem det beste i menneskene han fotografer. Han liker å bli kjent med kundene sine for å forstå dem bedre og for å skape en avslappet atmosfære bygget på tillit under fotograferingen. I sine bilder etterstreber han en tidløs atmosfære, slik at du kan ha glede av fotografiene i mange år fremover 🙂

 

Og slik forteller Piotr om seg selv 🙂

«Hei, mitt navn er Piotr (men du kan kalle meg Peter hvis du synes at det er for få vokaler i navnet mitt) Jeg er en profesjonell bryllupsfotograf med base i “Trippelbyen” (Gdańsk, Sopot, Gdynia) i Polen. Jeg er stolt far til 3 flotte barn og har en nydelig kone som heter Magdalena, hun jobber som journalist i en lokal radio. Jeg har god erfaring som fotograf da jeg har fotografert i over 100 bryllup og drevet min egen fotografi business i over 10 år. Jeg begynte som fotojournalist i en lokalavis, dette ga meg god trygghet i yrket som fotograf. Jeg har deltatt og vunnet flere pressefotograf-konkurranser gjennom mitt arbeid som fotograf. Jeg har også jobbet litt utenlands og fotografert brylluper i Italia, England, Romania og Mongolia!»

 

 

Utendørs fotografering

Tricity er et veldig inspirerende sted å velge for å ta bilder! Her finner du lange hvite sandstrender, nydelige skoger, vakker gamleby i Gdansk, den lengste tre-moloen i Europa finner du i spennende Sopot, eller om du velger modernistiske Gdynia er det full frihet og mye å velge mellom når det gjelder valg av location for å ta bilder.

 

Portrettbilder

Piotr tilbyr naturlige portrettbilder både i studio og utendørs. Ved portrettfotografering prøver han å etablere et individuelt bånd mellom seg og klienten. I bildene viser han ikke bare utseendet, men prøver også å få frem  personens karakter.

 

 

Bryllupsfotografering

En tidløs bryllupsreportasje. Hvert bilde er fylt med følelser fra et bestemt øyeblikk, altså ikke bare et fotografi, men et levende minne 🙂 En nydelig suvenir for mange års ekteskap.

 

 

Klikk under for å se hele portfolien til Piotr

PORTFOLIO

 

Ditt søte polske bryllup

Tenker dere å organisere bryllupet deres i Polen? Her finnes det mange fantastiske bryllupslokaler, restauranter, hoteller og til og med slott hvor man kan feire bryllupet sitt. Det finnes bryllupsmenyer fulle av regionale, tradisjonelle retter. Polakkene er kjent for sin unike evne til å planlegge uforglemmelige fester med tradisjonelle leker og konkurranser 🙂 Dessuten er alt mye, mye billigere enn i andre land, fordi vi ikke har euro, selv om vi er  medlem av EU.

 

 

Tilbud:

  • Opptil 10 timer med fotografering på bryllupsdagen
  • Brude-session for bruden
  • Rundt 400 utvalgete og redigerte High Resolution digitale filer
  • Personlig web-galleri
  • 30 x 30 cm, 50 siders album i lær

Pris: 1500 euro

Denne pakken kan også oppgraderes eller nedgraderes hvis dette ønskes!

Deres digitale filer vil være ferdige 2 uker etter bryllupet.

For fotoalbum må dere vente 3 uker.

 

 

Tilbudet inneholder også


Forlovelses-fotosession

Dette er en perfekt anledning til å bli bedre kjent med hverandre før den store dagen! Kanskje er det deres første profesjonelle fotoshoot? Uansett så vil det bli en ny erfaring og gode minner å ha vakre, naturlige bilder som viser deres kjærlighet 🙂 Etter shooten kan dere bestille bildene i små eller store formater som man kan gi i gave til foreldre, familie eller gjester.

Pris: 200 euro

 

 

Anbefalinger

Dessuten samarbeider Piotr med DJer, make-up artister og blomsterdekoratører så hvis dere trenger hjelp kan han få dere i kontakt med disse 🙂 Det er også en del av hans jobb å sørge for at dere er glade og at alt ser tipp topp ut på den store Dagen deres!

I tillegg, hvis dere har sine yndlingsteder, en viktig historie dere vil fortelle eller en interessant, uvanlig idé for en fotoshoot, skriv gjerne til Piotr, fordi han elsker utfordringer 🙂

 

 

Fotoshooten kan kombineres. For eksempel familiens portrettbilder med en spasertur, eller  et morsomt møte med dine venner eller med venninnegjengen. Piotr garanterer uansett at alle sammenkomster blir  fotografert på en naturlig og avslappet måte.

 

 

Piotr Manasterski garanterer en vennlig og avslappet atmosfære foran kameraet. Han tilbringer så mye tid, som dere trenger ved hver photoshoot og hans eneste mål er å fange deres beste minner i bildene, slik at de kan gjenoppleves i mange år fremover  🙂

 

Ta gjerne kontakt!
(engelsk/polsk)

 

Tlf.: +48 502 90 67 45

E-post: [email protected]

Instagram

Facebook

 

Nettsider

www.studioportfoto.pl

www.piotrmanasterski.pl

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top