Quiris House of Hair & Beauty i Gdańsk – profesjonalisme og kvalitet på ett sted

Quiris House of Hair & Beauty er et unikt sted hvor ingenting annet teller, bare deg og dine behov. Et sted hvor du kan overgi deg i gode hender av spesialister, som skal gjøre alt de kan for at du blir så mye som mulig fornøyd med behandlingen du får utført der. Sallongen tilbyr mange ulike behandlinger innen frisørtjenester, neglmodellering, kosmetologi og estetisk medisin – alt dette på kun et sted og utført av profesjonalister, men først og fremst – erfarte og åpenhjertige mennesker 🙂

 

Vi har skrevet om sallongen før, her finner dere artikkelen!

 

 

Sallongens tilbud er veldig variert, men utvikler seg. Dessuten forsøker de bestandig å innføre nye behandlinger og verdensklasse utstyr. Opplæringen av deres ansatte, samt moderne teknikker og teknologier er noe Quiris House of Hair & Beauty setter det største priset på 🙂

 

 

Deres spesialister skal råde dere så godt de kan og sørge for deres utseende, for å hjelpe dere uttrykke og finne dere selv! Ansatte kommer gjennom stadig opplæring, slik at hver aspekt av oppholdet deres i sallongen kunne bli perfekt tilpasset, fra første de konsultasjonene, gjennom diagnose, til selve behandlingen til slutt. Gleden, som teamet føler over arbeidet er synlig fra terskelen av, og kundens smil er alltid en endelig determinant av suksess 🙂

 

SALLONGENS TILBUD

FRISØRTJENESTER

I over et år hadde sallongen utviklet seg på en ganske dynamisk måte og derfor hadde utallelige muligheter til å tilpasse frisyrer til ulike anledninger: f.eks. fotosesjoner, bryllup, skoleballer, brudefester, osv. Hva gjør at vi føler oss bedre med oss selv hvis ikke en farge, som passer perfekt til oss eller en ny, fint hårklipp? 🙂 Sallongen bruker produkter fra Goldwell, Moroccanoil, Olaplex og Loreal, som har et såpass stort sortiment at dere får dekket alle sine behov.

 

 

MANIKYR OG PEDIKYR

Quiris House of Hair & Beauty tilbyr også komplett neglepleie. Velstelte hender og foter har alltid vært kvinnens visittkort. Sallongen vil sørge for at neglene deres er sunne og skinnende. I tilbudet finnes blant annet:

  • Klassisk manikyr og pedikyr
  • Gelakk
  • Negle forlengelse
  • SPA behandling for både hender og føtter

 

 

 

 

ANSIKTSBEHANDLINGER

Quiris tilbyr dyp rensing av huden som resulterer i en enorm fornying av hudcellene og en utrolig forfriskende ren følelse. Rensende, lysnende og hydrerende behandlinger, samt kemiske peeling.

 

 

FYLLINGER

Hyaluronsyre Fillderma Ultra I Fillderma Lips – gjennom å injisere hyaluronsyre i huden kan man blant annet behandle rynker, forbedre ansiktskonturen. Målet er å skape et naturlig resultat.

Bio-revitalisering JALUPRO® & JALUPRO HMW hindring av hudaldring, prosedyren brukes for å gjenskape hudens vitalitet og for å redusere aldringsprosessen. Prosedyren går ut på næringsgivende og stimulerende terapi for huden ved bruk av hyaluronsyre.

 

 

REVITALISERING

Anti-age og hydrerende terapier for huden med bruk av Aquashine BTX, Br, ravsyre Xela Rederm (en nyhet i verden av estetisk medisin), kollagenbasert Lienerase eller Profhilo.

 

KROPPSMODELERING

Endermologie LPG Alliance® er en moderne massasjemetode, som bekjemper fett og cellulit der vevet er motstanddyktig mot diett og trening.

Endermolift bruker en masassjeteknikk som forbedrer ansiktens konturer og hudens tilstand.

 

 

FORYNGING MED LASER

Fraksjonert laser Emerge PALOMAR® – laseren blir kvitt aknearr, cellulit, strekkmerker, flekker og ujevn hud i bestemte områder: f.eks. armer, mage, lår, bryst eller bakdelen.

 

 

SPRAYTANNING SUNFX

Sallongen også tilbyr profesjonell spraytanning, en kjempefin og sunn løsning for dem som har det vanskelig å få brunfarge. Det er spennende til og med for personer med lyshudet!

 

MESOTERAPI AV ANSIKT, HENDER OG HODEBUNN

Mesoterapi er en effektiv injeksjonbehandling som gir huden ny vitalitet gjennom mange små injeksjoner. Mesoterapi tilfører vitaminer og antioksidanter.

 

LIPOLYSE INJEKSJON

Dette alternativet er en god, ikke-invasiv løsning for alle, som opplever ubehag grunnet fettansamlinger, og som ikke kan eller vil bli utsatt for kirurgiske inngrep, f.eks. fettsuging. Behandlingen gjelder slike områder som mage, lår eller hake.

 

Quiris-teamet alltid sørger for å understrekke den naturlige skjønnheten hos sine kunder og hjelper dem å gjenvinne selvtillit, som vi ofte glemmer om i hverdagen vår.  Skjønnhetssalongen kan skryte av enda en ting –  et vakkert interiør, som lokker med sin eleganse og modernitet 🙂

 

 

 

I tillegg ligger Quiris i selve hjertet av Gdańsk, i nærheten av sentralstasjonen, 4 minutters spasertur fra Madison-shoppingsenteret og bare 10 minutter fra Gamlebyen og dens severdigheter. Derfor blir det en perfekt anledning til å ta en tur langs de vakre gatene når dere er ferdig med besøket 🙂

 

Gjerne ta kontakt! 🙂

 

 

KONTAKT

 

Addresse: Jana Heweliusza 15

Tlf.: 505 279 759

E-post: [email protected]

Åpningstider

Mandag – fredag:  9 – 20
Lørdag:  8 – 15

 

Nettside

Instagram

Facebook

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top