Velkommen tilbake!

Hei, hei. Lenge siden sist 🙂 Vi er glade for å annonsere at vi er tilbake etter en kort pause. Vi har savnet å dele de fantastiske skattene i dette vakre landet med dere!

Fra nå av vil vi igjen gi deg de beste tipsene om steder å besøke, restauranter å prøve, hoteller å bo på og spa å slappe av i. Vi vil sørge for å holde deg oppdatert om de nyeste og mest interessante attraksjonene i Polen, samt nyttig informasjon om å reise i landet. Vi håper at våre kommende artikler vil inspirere deg til å utforske Polen enda mer og hjelpe deg med å planlegge den perfekte ferien.

Hold øye med bloggen vår for nye innlegg, og husk å følge oss på sosiale medier for å holde deg oppdatert om det siste innen polsk turisme. Vi gleder oss til å ta fatt på nye eventyr sammen med dere!

Vi oppfordrer dere til å legge igjen kommentarer om hvilke emner dere ønsker å lese mer om. Er det spesielle regioner, byer eller attraksjoner i Polen som dere vil vite mer om? Kanskje dere er interessert i polsk mat, kultur eller historie? Eller kanskje dere har spørsmål om praktiske reisetips, som transport og overnatting?

La oss vite hva dere tenker, og vi vil gjøre vårt beste for å inkludere dine forslag i våre fremtidige innlegg. Vi ønsker å sikre at Besok Polen-bloggen er så nyttig og engasjerende som mulig for alle våre lesere.

Takk for at dere deler deres tanker og ideer med oss. Vi ser frem til å lære mer om hva dere ønsker å utforske, og vi kan ikke vente med å hjelpe dere med å planlegge deres neste eventyr i Polen!

Velkommen tilbake, og god reise!

Facebook

Instagram

TikTok

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

2 thoughts on “Velkommen tilbake!

 1. Hei! Er det egne kvinne taxier i større byer som Gdansk,Krakow osv?
  En annen ting er booking av frisør timer på booksy. Det går jo overhodet ikke når jeg ikke har ett polsk telefon nr? Hvordan app til frisør timer anbefaler dere?
  Opplever at jeg sender Mail til ulike frisører men får lite svar.

  1. Hei!
   Bolt and Free Now har taximuligheter for kvinner. Dette skal være tilgjengelig i de fleste større byer i Polen.

   Booksy er en app som noen ganger ikke fungerer som det skal. Har du prøvd nettsiden eller appen?

   Jeg tror den enkleste måten er å skrive dm på facebook. tror ikke frisørsalonger bruker e-post så ofte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top