Bobilferie i Polen

Reiser du gjerne med bobil eller campingvogn i Norge? Kanskje skal du oppdage campinglivets gleder også i Polen? 😉 Bobilferie i Polen vil sikkert være en fantastisk opplevelse for familie med barn eller en aktiv vennegjeng. Her finner du en liste over de beste campingplassene i Polen.

 

BaxCXRcHTqw

Campingturisme blir stadig mer populær i Polen, og det dukker opp stadig flere nye campingplasser. I Polen er det over 200 campingplasser registrert i Polske Camping og Caravaning Forbund PFCC, og i tillegg er det også flere private campingplasser.

 

Det er altså ikke noe problem å finne et sted å sove i de populære turistiske regioner: ved  Østersjøen, i Mazury, i Tatra-fjellene eller i Sudety-fjellene. Her finner du kartene med campingplasser i forskjellige regioner.

 Du kan enten komme til Polen med din egen bobil eller campingvogn (du kan ta ferge fra Karlskrona i Sverige til Gdynia eller reise først til Denmark og så ta ferge til Tyskland) eller leie en bobil i Polen. Prisene er ganske rimelige (gjennomsnittlig ca. 1000 kroner per dagen, avhengig fra bilklasse). De polske veier er litt under standarden du kanskje er vant til i Norge eller i Vesteuropa, men likevel har kvaliteten forbedret seg mye i de siste årene: man har bygd mange nye motor- og ekspressveier, og fremdeles forbedrer man veinettverk. Du må betale bom for bruk av motorveier. 

BX2WVq9nOmi

Asia

Noen bilder i innlegget er delt fra forskjellige Instagram-kontoer. Klikk på bilder for å se Instagram-profiler. 

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 745

9 thoughts on “Bobilferie i Polen

 1. Hei! Har tenkt oss ein tur til Polen med bobilen i sommer. Har du noen tips om fine campingplasser nær Gdynia/Sopot/Gdansk?? Mvh Arve Berglund

 2. Hei!
  Tenker på en tur med bobil gjennom Polen langs kysten. Er det lovlig og forsvarlig å overnatte på andre steder enn campingplasser?
  Må en ha internasjonalt førerkort og forsikringsbevis med på turen?
  Hilsen
  Roar Sundbye

 3. Roar Sundbye: Hei! Jeg tror at det desverre ikke er mulig å få overnatte på andre steder en campngplasser, men jeg kjenner ikke regelverket så godt.
  Jeg tror at norsk førerkort skal være nok, men det blir bedre med internasjonalt forsikringbevis.

 4. Hei!
  Vi kjører til Polen nå i Mai med bobil. Hvordan er sikkerheten på campingplasser og på stellplatze. Tar Stena line til Gdynia, første stopp Gdansk og så Sopot. Hvordan er prisen på campingplasser.

 5. Tom Vidar:
  Hei! Det skal være god sikkerhet på de fleste campingplassene. Prisene varierer fra sted til sted, men pris for en campingplass til bobil per døgn er ca. 70 NOK.

 6. Hei. Lurer på om dere veit om noen firmaer i Polen som leier ut bobil? (I Krakow eller Warszawa)
  Med vennlig hilsen Tor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top