Park Krajobrazowy Orlich Gniazd – én av de vakreste landskapsparkene i Polen

Liker du å se historiske områder og bevege seg utendørs? Da bør du besøke dette stedet. Siden tidenes morgen var disse bastionene vanskelig å innhente. De store festningene og gamle slettene som finnes der, tiltrekker tusenvis av turister og skaper en turistløype som heter på polsk Szlak Orlich Gniazd.


bildet: fotolia.com

BIfDahrg6Ce
 
4ieR4HjQ8A

Ørners reir lanskapsparken er et område på 597km² som ligger i sør-vest Polen. Den ble etablert i 1980 og dekker mye av arealet av Orle Gniazda (Ørners reir) turistløypen, som er én av de vakreste turistløypene i Polen. Der kan dere beundre naturen og mange flotte slotter som ble bygd av Kasimir III den store, som var kongen av Polen mellom 1333 og 1370.

BIufXT1h5sx

Nå er stedet veldig populær blant turister som liker friluftsaktiviteter. Der kan dere tilbringe tid og oppleve naturen på forskjellige måter. Stedet er perfekt for å klatre, vandre rundt og sykle. Noen reiser der også med sine hester! Sykling gjennom løypen er en absolutt glede på grunn av veldig god stand av veiene der. Sykkeløypen er tydelig merket og fører både gjennom asfaltveier og skogsstier. 

4gATugDQ_B

Et interessant sted i området er også Pustynia Błędowska, som er den største villmarken i Europa.

Her kan dere se en kort film om området; den er på polsk med engelske undertekster.

Har dere lyst til å besøke Orlich Gniazd turistløypen? Kos dere masse i Polen! 😉

Noen bilder i innlegget er delt fra forskjellige Instagram-kontoer. Klikk på bilder for å se Instagram-profiler. 

Hei og velkommen! Jeg heter Ania og bor i Gdańsk, men jeg kommer fra Schlesien :) Jeg liker å besøke nye steder og prøve nye ting. Jeg vil vise dere kjente og ukjente steder i Polen. Men også gi masse gode reisetips til dere som vil besøke Polen! Jeg håper dere vil elske Polen :) Kontakt: [email protected]
Posts created 704

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top